ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ψύχραιμες μετοχές, οι illuminati του Ιατρικού, ποιοι δεν θέλουν την Δρέττα, το big deal Αθανασίου – Πινιατάρο, η κίνηση του Μυλωνά, τι συμβαίνει με Νικόλαο και Χρυσή και ποιος Βαρδινογιάννης παντρεύεται
Την αγορά μετοχών της ABAΞ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Κωνσταντίνο Μιτζάλη, έδωσε στη δημοσιότητα μέσω χρηματιστηριακής ανακοίνωσης η εταιρία.
Αναλυτικότερα, ο κ. Κωνσταντίνος Μιτζάλης, προέβη την 02.10.2024 σε αγορά 30.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, αξίας 44.585 ευρώ.
Η χρηματιστηριακή ανακοίνωση
Η ΑΒΑΞ Α.Ε. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και την από 03.10.2024 γνωστοποίηση που έλαβε από τον κ. Κωνσταντίνο Μιτζάλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, ότι την 02.10.2024 ο κ. Κωνσταντίνος Μιτζάλης απέκτησε 30.000 μετοχές της Εταιρείας και τα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου, συνολικής αξίας €44.585.
Διαβάστε επίσης:
Μετρό: Έκθεση – φωτιά για το Πάρκο Ριζάρη δικαιώνει Πατέρα και εκθέτει Μιτζάλη
Σίψας (ΕΚΤΕΡ) κατά Μιτζάλη (ΑΒΑΞ): «Μου έριξες πισώπλατη μαχαιριά, αθέτησες τη συμφωνία μας»
Μιτζάλης (ΑΒΑΞ): Η γραμμή 4 του μετρό είναι το μεγαλύτερο δημόσιο έργο της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Παναγόπουλος: Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του προέδρου της ΓΣΕΕ με εντολή Βουρλιώτη
- Βιολάντα: Πραγματογνώμονες της ΔΑΕΕ σήμερα στην μπισκοτοβιομηχανία – Εκ νέου έρευνες για τα αίτια της έκρηξης
- Εθνική Τράπεζα: Νέο ομόλογο AT1 με στόχο την άντληση έως €500 εκατ.
- Βορίδης για Σαμαρά: Η κριτική του εναγκαλίζεται με πολύ ακραίες αντιπολιτευτικές φωνές (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.