• Business

    Αυτό είναι το σχέδιο της Eurobank για την εθελουσία. Περιλαμβάνεται και το sabbatical

    • NewsRoom
    Eurobank

    Eurobank


    Με έμφαση στις ηλικίες εργαζομένων άνω των 45 ετών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης της Eurobank. Oι παροχές φθάνουν ως και τους 50 μικτούς μισθούς με μέγιστο ύψος τις 180.000 ευρώ και ο στόχος της τράπεζας είναι η μείωση του προσωπικού κατά περίπου 1.000 άτομα. Όπως έχει αποκαλύψει το mononews, περιλαμβάνεται και στο πρόγραμμα της Eurobank επιλογή sabbatical.

    Το πρόγραμμα προβλέπει σύμφωνα με πληροφορίες την παροχή 28 μισθών σε εργαζόμενους έως 39 ετών, 35 μισθών σε εργαζόμενους έως 44 ετών, 40 μισθών για εργαζόμενους μεταξύ 45 και 49 ετών, 45 μισθών για ηλικίες μεταξύ 50-55 ετών και 50 μισθών για τους άνω των 55 ετών εργαζόμενους.

    Πρόκειται για μικτούς μισθούς ενώ το πλαφόν είναι οι 180.000 ευρώ, προβλέπεται δε πρόσθετη παροχή δύο μισθών για κάθε ανήλικο παιδί. Στόχευση υπάρχει και στους εργαζόμενους εκτός μεγάλων πόλεων στους οποίους δίνεται 30% προσαύξηση ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει για όλους ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πενταετούς διάρκειας σε ομαδικό πρόγραμμα. Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για τα στεγαστικά ή καταναλωτικά δάνεια, που έχουν ήδη χορηγηθεί σε όσους συμμετέχουν και τα οποία θα διατηρήσουν τους ίδιους όρους μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους υπό την προϋπόθεση ότι είναι και θα παραμείνουν ενήμερα.

    Οι επιλογές sabbatical αφορούν είτε την παροχή διετούς άδειας μετ’ αποδοχών και μετά το πέρας αυτών την αποζημίωση με 4 μεικτούς μισθούς, είτε την παροχή τριετούς άδειας μετ’ αποδοχών, με την καταβολή κάθε μήνα για 3 χρόνια του 66% του μισθού και στο πέρας της τριετίας αποχώρηση και αποζημίωση με 4 μισθούς.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/trapezites-se-drasi-meta-ton-m-salla-ke-o-f-karavias-eurobank-enantion-ipourgon-tis-kivernisis/44848

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ekplixi-apo-katseli-i-8-stous-10-ellines-den-empistevonte-to-elliniko-trapeziko-sistima/44331

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/erevna-sok-pos-i-30arides-tha-metatrepsoun-tis-trapezes-se-tilefonikous-thalamous/44857



    ΣΧΟΛΙΑ