ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην υπογραφή προσυμφώνου με την Μπεχτσινάρ για την πώληση χώρων γραφείων που διατηρεί σε πολυώροφο κτίριο στη Θεσσαλονίκη, έναντι του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ προχώρησε η ΑΕΓΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η ΑΕΓΕΚ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής πολιτικής της, και προς το σκοπό της απομείωσης των δανειακών υποχρεώσεών της από την αλληλέγγυα και εις ολόκληρον ευθύνη της, ως εγγυήτρια, της συνδεδεμένης εταιρίας ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε., προέβη την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2022 στην υπογραφή συμβολαιογραφικού προσυμφώνου για την πώληση, προς την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία “”ΜΠΕΧΤΣΙΝΑΡ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.” και τον διακριτικό τίτλο “ΜΠΕΧΤΣΙΝΑΡ Α.Ε.”, του συνόλου των οριζοντίων ιδιοκτησιών (ήτοι 7 γραφείων), των δικαιωμάτων αποκλειστικής χρήσης επί των ως άνω οριζοντίων ιδιοκτησιών, και του δικαιώματος καθ’ ύψος επί της πολυόροφης οικοδομής που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και επί της οδού 26ης Οκτωβρίου και Λήμνου, που ανήκουν στην αποκλειστική κυριότητα, νομή, κατοχή και χρήση της εταιρίας, έναντι τίμηματος ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (1.500.000,00€). Η υπογραφή του οριστικού συμβολαίου πώλησης και μεταβίβασης θα ολοκληρωθεί, κατόπιν πλήρωσης των όρων που περιλαμβάνονται στο ανωτέρω προσύμφωνο, το αργότερο έως 30.09.2022.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Γιαννόπουλος: Όποιος με χαρακτηρίζει μέθυσο ή προκλητικό θα κληθεί να το αποδείξει στα δικαστήρια
- Ιταλία: Τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας με 384 συλλήψεις – Κατασχέθηκαν 1,4 τόνοι ναρκωτικών
- Παύλος Μαρινάκης: Ικανοποιείται η πλειονότητα των αιτημάτων των αγροτών, αλλά «κόκκινη γραμμή» η μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ πρότειναν τριμερείς συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία στη Φλόριντα