• Business

    AEGEAN: Ανακηρύχθηκε ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη

    • NewsRoom
    O CEO της Aegean, Δημήτρης Γερογιάννης

    O CEO της Aegean, Δημήτρης Γερογιάννης


    Για 12η συνεχή χρονιά και 13η συνολικά, η AEGEAN ανακηρύσσεται πρώτη στις προτιμήσεις των επιβατών και κατακτά τον τίτλο της «Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη» στα Skytrax World Airline Awards 2023, που ανακοινώθηκαν φέτος σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του εντυπωσιακού Paris Air Show.

    Ταυτόχρονα, η AEGEAN βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων αεροπορικών εταιρειών για το πλήρωμα καμπίνας της, κατακτώντας την 4η θέση στην κατάταξη για το «Καλύτερο Πλήρωμα Καμπίνας στην Ευρώπη».

    Σχολιάζοντας τη βράβευση της AEGEAN, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε:

    «Η AEGEAN συνεχίζει να παρουσιάζει μια μοναδική συνέπεια στις διακρίσεις της στα βραβεία, και αυτή η συνεχής αναγνώριση από τους επιβάτες της ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για 12 η συνεχή φορά και 13 η συνολικά είναι ένα σημαντικό επίτευγμα, για τη διοίκηση και το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας».

    Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε σχετικά:

    «Είμαστε πολύ περήφανοι, που κατακτήσαμε τον τίτλο της «Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη», για 12 η φορά.

    Μια αναγνώριση, που δεν θα μπορούσε παρά να αυξάνει την ευθύνη μας απέναντι στους επιβάτες μας.

    Η επιτυχία μας οφείλεται στο πάθος και την προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά από την ομάδα μας, η οποία κάθε χρόνο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, προσφέροντας μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες που μας επιλέγουν.

    Αλλά, οφείλεται, φυσικά, και στην εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των επιβατών μας, των οποίων η ακλόνητη υποστήριξη υπήρξε πάντα ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.

    Τους ευχαριστούμε που επέλεξαν και επιλέγουν την AEGEAN. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο να ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα, να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να καινοτομούμε, για να ανταποκρινόμαστε στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των επιβατών μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Πώς μοιράστηκε το έργο των €12 εκατ. για την προστασία δεδομένων – mononewsTV

    Μητσοτάκης: Χαλαρός καφές στη Θεσσαλονίκη – Μαζί του Ρέμος και Τσαπατάκης

    Fraport: Επιδότηση 25% – 50% στις χρεώσεις των αεροδρομίων

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ