• Business

    Άδωνις Γεωργιάδης: Συγκλονιστική επιτυχία για το Ελληνικό Δημόσιο η οικονομική προσφορά των Mohegan-ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

    • NewsRoom
    Εστίαση: Υποχρεωτικός έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε εσωτερικούς χώρους

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Την ικανοποίησή του για την οικονομική προσφορά της κοινοπραξίας Mohegan – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για το Καζίνο στο Ελληνικό, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

    Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως «ένας χρόνος σκληρής δουλειάς έφθασε σε μία συγκλονιστική επιτυχία για το Ελληνικό Δημόσιο. Το μεγαλύτερο τίμημα σχετικού διαγωνισμού στην ιστορία μας, ένα απτό δείγμα εμπιστοσύνης στην Ελλάδα αλλά και στο έργο της».

    Η οικονομική προσφορά της κοινοπραξίας άνοιξε το μεσημέρι της Τετάρτης από την επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία στη συνέχεια θα συντάξει το πρακτικό για να το εγκρίνει η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

    Η κοινοπραξία δεν επωφελήθηκε από τη δυνατότητα που είχε, βάσει της προκήρυξης, να δώσει αρχικά ένα ποσό (το Αρχικό Τίμημα που δεν μπορούσε να είναι κατώτερο από 30 εκατ. ευρώ) και ένα άλλο ετησίως από το 3ο έως το 25ο έτος της 30ετούς περιόδου παραχώρησης της άδειας.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ