• Business

    Αχιλλέας Νταβέλης (Animus) : Εξώδικο στον Πολάκη για τις «χυδαιότητες» – «Γελοίες θεωρίες συνωμοσίας» για τις μάσκες

    • NewsRoom

    Αχιλλέας Νταβέλης-Πρόεδρος του Ομίλου Animus


    Με μια καυστική  ανακοίνωση ο Πρόεδρος του Ομίλου Animus Αχιλλέας Νταβέλης,  απάντησε στην επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία και στο σπίτι του στη Λάρισα αλλά και στις «χυδαίες αναρτήσεις» όπως αποκάλεσε εκείνη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ και γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας Αχιλλέας Νταβέλης με αφορμή τη σύμπραξή του με την εταιρεία Lariplast για την κατασκευή μασκών προφύλαξης, έγινε στόχος ομάδας αντιεξουσιαστών την Δευτέρα.

    Οπως αναφέρει το onlarissa.gr, σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του, καθώς και από δύο κτίρια όπου στεγάζονται επιχειρήσεις του επί της οδού Κύπρου και στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, απέναντι από το αρχαίο θέατρο της Λάρισας. Κατά τα γραφόμενα του πανό, οι αντιεξουσιαστές προέρχονται από τη γνωστή κατάληψη «Ντουγρού».

    Η ανακοίνωση του κ. Αχιλλέα Νταβέλη:

    «Η επίθεση εναντίον μου, η οποία ξεκίνησε μέσω ανυπόστατων δημοσιευμάτων και συνεχίστηκε με χυδαίες αναρτήσεις στα social media, όπως αυτή του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Πολάκη, δεν με τρόμαξε. Όχι γιατί είμαι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους επιθέσεις. Κάθε άλλο.

    Ο λόγος που αρνήθηκα αρχικώς να απαντήσω σε όλους αυτούς, έχει να κάνει αφενός με το ότι πίστεψα πως η επίθεση δεν είχε ως στόχο εμένα, αλλά την ίδια την κυβέρνηση, αφετέρου με το γεγονός ότι οι συμπολίτες μου γνωρίζουν καλά τόσο την προσωπική και επιχειρηματική μου πορεία, όσο και την πορεία που χαράζει ο Όμιλος Animus, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι.

    Στη ζωή μου έχω μάθει να μην σπαταλώ ούτε λεπτό για να αποδείξω πως «δεν είμαι ελέφαντας», πόσο μάλλον όταν η επιχείρηση συκοφάντησής μου στηρίζεται σε ασύστολα ψευδή και γελοίες θεωρίες συνομωσίας, οι οποίες λίγο απείχαν από το να με καταστήσουν υπεύθυνο ακόμη και για… το ξέσπασμα της πανδημίας.

    Ωστόσο, η χθεσινή άνανδρη επίθεση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, κάποιας αυτοαποκαλούμενης «συλλογικότητας», στα γραφεία των επιχειρήσεων μου και στην οικία μου, παρουσία μάλιστα των ανήλικων παιδιών μου, με έκανε να αναθεωρήσω. Είναι πλέον προφανές πως το επόμενο μέρος του σχεδίου τους, μιας και η «λάσπη» δεν έφερε αποτελέσματα, περιλαμβάνει την τρομοκράτηση της οικογένειάς μου. Και κάπου εδώ, οι συκοφάντες μου παύουν να είναι φαιδροί και μετατρέπονται σε επικίνδυνους ηθικούς αυτουργούς.

    Ξεκαθαρίζω πως εξακολουθώ να μην τους φοβάμαι. Ωστόσο, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να «παίζει» με την τιμή, την υπόληψη και την ασφάλεια της οικογένειάς μου, αλλά και των περισσοτέρων από 400 εργαζομένων του Ομίλου Animus.

    Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση πως θα αξιοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου να τους προστατεύσω από όσους είτε έμμεσα, είτε άμεσα τους στοχοποιούν».

    Η ανάρτηση Πολάκη για τον Αχιλλέα Νταβέλη στο Facebook

    Το μεσημέρι της Τρίτης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης είχε καταφερθεί εναντίον του Αχιλλέα Νταβέλη με ανάρτηση στο Facebook.

    «Πίσω ρε Νταβέλη που θα στείλεις και εξώδικο πως σε προσβάλλαμε!!!!ΑΘΩΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ με τη βοήθεια της κυβέρνησης και τώρα που έγινε και η μάσκα υποχρεωτική έχεις εξασφαλισμένη πελατεία. Όταν μπορουσε το εργοστάσιο του στρατού στο Μενιδι μια χαρά να τις παράγει(όπως έκανε και με τα αντισηπτικά) με τα μηχανήματα που έχει και το σταμάτησαν !

    Εσύ σε 1 μήνα έστησες εργοστάσιο με αδειοδοτήσεις που έγιναν στο πι και φι και ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΙΚΙΣΚΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΓΕΜΝΗΤΡΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ !! Εδώ είμαι, ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΠΩΣ ΣΕ ΔΥΣΦΗΜΩ!!!», έγραψε.

     

    Λίγα λόγια για τον Όμιλο ANIMUS

    O Όμιλος ANIMUS δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο της Υγείας, παρέχοντας με υπευθυνότητα ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών, με κέντρο τον άνθρωπο. Μέσα από διαρκείς επενδύσεις και με όχημα την καινοτομία, αλλά και την κορυφαία τεχνογνωσία και εξειδίκευση που διαθέτει, ο Όμιλος ANIMUS αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο σημαντικούς και υπεύθυνους εργοδότες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, συντηρώντας περισσότερες από 400 θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας, ταυτόχρονα, στην ανάσχεση του brain drain.

    Ανάμεσα στις καταξιωμένες επιχειρήσεις του Ομίλου, περιλαμβάνονται το «Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS», που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παρόχων αποκατάστασης στην Ελλάδα, η «ANIMUS ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», η πρώτη γενική κλινική στην Κεντρική Ελλάδα με ιατρικές ειδικότητες αποκατάστασης, η «ANIMUS Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης», καθώς και ο μεγαλύτερος και πληρέστερος ιδιωτικός πάροχος πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Κεντρική Ελλάδα, το «ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ANIMUS».



    ΣΧΟΛΙΑ