• Business

    ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε γνωστό beach bar της Μυκόνου


    Στα δίχτυα των “ράμπο” της ΑΑΔΕ έπεσε γνωστό beach bar της Μυκόνου, με τους ελεγκτές να βάζουν λουκέτο στο κατάστημα για δύο ημέρες.

    Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το γνωστό beach restaurant, Jackie ‘O, στο Super Paradise, το οποίο είχε μπει στο στόχαστρο των φορολογικών αρχών, λόγω προηγούμενων διαπιστώσεων παραβατικότητας την τελευταία τετραετία, αλλά και λόγω ερωτημάτων σε σχέση ορισμένα φορολογικά της μεγέθη και υποχρεώσεις.

    Κατά τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε εκδώσει αποδείξεις για 45 σετ ομπρέλας-ξαπλωστρών, με τιμές ενοικίασης 35 και 45 ευρώ/σετ, συνολικής αξίας 1.675 ευρώ.

     

    Η επιχείρηση προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι είχε κόψει … δελτία παραγγελίας (τα οποία επιτρέπεται να εκδίδονται πριν από την απόδειξη μόνο για προϊόντα εστίασης) και ότι θα έκοβε τις αποδείξεις κατά την αναχώρηση των πελατών.

    Η ΑΑΔΕ κόλλησε στην είσοδο του μαγαζιού την πινακίδα με την ένδειξη: “ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ”, ενώ μπήκε και η γνωστή κορδέλα που αποκλείει την είσοδο στο κατάστημα.



    ΣΧΟΛΙΑ