• Business

    4 προσφορές για το Στοίχημα στην Τουρκία: Ποιους θα αντιμετωπίσει η Ιντραλότ

    Ιντραλολ Intralot Κεραστάρης

    Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιntralot


    Τέσσερις προσφορές κατατέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο του διαγωνισμού για το επίγειο και online στοίχημα στην Τουρκία με τη σύναψη δεκαετούς σύμβασης με τη SporToto. Πρόκειται για προσφορές των εταιρειών Inteltek (Intralot και Turkcell), Playtech, Baltec Fund και του ομίλου Demiroren με τη Scientific Games.

    Σύμφωνα με τη διαδικασία στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα πρέπει να έχουν ελεγχθεί οι τεχνικές προσφορές και να ανοιχθούν οι οικονομικές. Ο διαγωνισμός που αφορά τη δεκαετή σύμβαση της SporToto, προβλέπει τη δημιουργία 6.000 σημείων πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα . Η εταιρεία τεχνολογίας που θα επιλέξει κάθε υποψήφιος θα πρέπει να έχει έδρα στην Τουρκία όπως και οι ομάδες πωλήσεων.

    Με την κυβέρνηση να εκτιμά ότι οι ετήσιες πωλήσεις του παιχνιδιού ανέρχονται στα 3,1 δις. δολάρια, οι υποψήφιοι πλειοδοτούν στο ποσοστό συμμετοχής στα κέρδη που παραχωρούν στην κυβέρνηση.

    Σημειώνεται ότι τα μόνο νόμιμα τυχερά παιχνίδια στην Τουρκία, διεξάγονται από την SporToto στο αθλητικό στοίχημα και στα λαχεία από τη Milli Piyango, που ανήκουν στο κράτος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Κληρώνει» σήμερα για την Intralot στο «τουρκικό στοίχημα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Intralot: Ένα βήμα πριν την επέκταση της σύμβασης με τη λοταρία της Washington DC
     
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Intralot: Nέο συμβόλαιο στη Γερμανία



    ΣΧΟΛΙΑ