• Business Of Fashion

    Το ελληνικό στοιχείο πρωταγωνιστεί στη νέα επίδειξη των Dolce & Gabbana (pics& video)

    Από την τελευταία επίδειξη μόδας του οίκου Dolce & Gabbana


    Άρωμα Ελλάδας φαίνεται ότι διάλεξε να έχει ο διάσημος οίκος μόδας Dolce & Gabbana, στην επίδειξη μόδας της νέας συλλογής του οίκου.

    Η αρχαιοελληνική κουλτούρα πρωτοστάτησε στην παρουσίαση της νέας συλλογής, τόσο σε ό,τι αφορά στα ρούχα, όσο και στο γενικότερο περιβάλλον που δημιουργήθηκε για την επίδειξη μόδας. Την πασαρέλα που περπάτησαν τα μοντέλα πλαισίωναν κίονες, ενώ οι ίδιες οι κοπέλες φορούσαν δάφνινα στεφάνια στο κεφάλι και κεντητές ζώνες.

    Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν αυτά τα στοιχεία απέπνεε μια ξεκάθαρη αίσθηση αρχαίας Ελλάδας, με τους θεατές που παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας να νιώθουν πραγματικά ότι βρίσκονται περιστοιχισμένοι από θεότητες της ελληνικής μυθολογίας.

    Η όλη παρουσίαση απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Σημειώνεται ότι η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στην κοιλάδα των Ναών, έναν αρχαιολογικό χώρο, που έχει έκταση 12 χλμ και βρίσκεται στο νότο της Αγκριτζέντο, της σύγχρονης πόλης του Ακράγαντα. Το μνημείο αυτό, που είναι ένα εξαιρετικό δείγμα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά της Ιταλίας, για αυτό και οι διαπραγματεύσεις για να παρουσιαστεί η συλλογή Alta Moda, στην πατρίδα των Dolce & Gabbana, τη Σικελία, διήρκεσαν γύρω στα δύο χρόνια.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η πραγματοποίηση αυτής της εντυπωσιακής εκδήλωσης προϋπέθετε μια σειρά από δύσκολες προετοιμασίες. Χρειάστηκε, για παράδειγμα, να κατασκευαστεί και να εγκατασταθεί μια ξύλινη εξέδρα πάνω σε ένα «στρώμα» από άμμο, για να μην αγγίξει κανείς τη δομή του αρχαιολογικού χώρου, αλλά και να μπορέσουν τα μοντέλα να κάνουν πασαρέλα πάνω σε αυτό.

    Ο γνωστός οίκος εντυπωσίασε τον κόσμο της μόδας με τις κομψές και πληθωρικές δημιουργίες του.

    Δείτε παρακάτω το βίντεο από την πολύ εντυπωσιακή επίδειξη μόδας του οίκου Dolce & Gabbana:



    ΣΧΟΛΙΑ