• Business Of Fashion

    Στο χρηματιστήριο του Παρισιού η αισθησιακή La Perla

    • Newsroom


    H εταιρεία συμμετοχών που κατέχει το εμπορικό σήμα πολυτελών εσωρούχων La Perla, ανακοίνωσε ότι εισάγει τις μετοχές της στην αγορά του Παρισιού, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019.

    Ο CEO της εταιρείας Pascal Perrier, δήλωσε ότι η κίνηση αυτή θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας και θα της ανοίξει το δρόμο σε νέα κεφάλαια -αν και δεν σχεδιάζει να κάνει αύξηση κεφαλαίου από την αρχή της εισόδου της στο χρηματιστήριο- καθώς και σε ενδεχόμενες επεκτατικές κινήσεις, αγορών και συγχωνεύσεων.

    Ο Perrier φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο πολυτελών brands κάτω από την ομπρέλα της La Perla Fashion Holding NV. “Η είσοδος μας στο Euronext Growth του Παρισιού, αποδεικνύει ότι η στρατηγική μας για ανάπτυξη είναι αξιόπιστη”, δήλωσε ο ίδιος. “Υπάρχει ένα σαφές σχέδιο για περαιτέρω επενδύσεις και για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου επιχειρήσεων από τον κλάδο των πολυτελών προϊόντων”, πρόσθεσε, αν και αρνήθηκε να δώσει οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα ή ένδειξη των ειδών επενδύσεων που μπορεί να τον ενδιαφέρουν.



    ΣΧΟΛΙΑ