ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαν μία σύγχρονη Σταχτοπούτα εμφανίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στο τελευταίο live του «The Final Four» με νικητή τον Σάκη Καραθανάση.
Η απαστράπτουσα παρουσιάστρια επέλεξε για τον μεγάλο τελικό μία μαύρη διάφανη τουαλέτα με κεντητά αστεράκια και δαντέλα, την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ασημένια γοβάκια και ένα headpiece που παρέπεμπε σε πριγκιπική τιάρα.
Τα ξανθά μαλλιά της ήταν τραβηγμένα σε έναν ψηλό κότσο ολοκληρώνοντας το concept που δημιούργησε ο στυλίστας της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος.
Το μακιγιάζ της κράτησε σε ήπιους τόνους, όπως αρμόζει σε μία πραγματική πριγκίπισσα.
Το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μία δημιουργία της Ιταλίδας σχεδιάστριας Elisabetta Franchi, ενώ οι υπέροχες γόβες είναι από το brand Steve Madden, αξίας 139 ευρώ και αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια λαμπερή εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.





ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μαξίμου για την υπογραφή της ενεργειακής συμφωνίας Ουκρανίας – Ελλάδας
- Ανδρουλάκης: Εκατομμύρια πολίτες καλούνται να γίνουν Χάρι Πότερ, για να τα βγάλουν πέρα
- Τασούλας: Στηρίζουμε την Ουκρανία σε όλα τα επίπεδα – Ζελένσκι: Ευχαριστούμε για την στήριξη στον ενεργειακό τομέα
- Κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Αυτή είναι η 37χρονη αθλήτρια που εμπλέκεται σε απάτες των 7,6 εκατ. ευρώ