• Business Of Fashion

    Savage X Fenty: Η νέα hot καλοκαιρινή συλλογή εσωρούχων της Ριάνα

    Ριάνα


    Τη νέα καλοκαιρινή καμπάνια για τη σειρά εσωρούχων, Savage X Fenty κυκλοφόρησε η Ριάνα (Rihanna), σε συνεργασία με τον Άνταμ Σέλμαν (Adam Selman).

    Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του brand με κάποιον σχεδιαστή, τον οποίο επέλεξε η διάσημη σταρ.

    «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κανέναν άλλο σχεδιαστή πέρα από τον Άνταμ για την πρώτη συνεργασία του Savage X Fenty», δήλωσε η 32χρονη επιχειρηματίας και τραγουδίστρια.

    Στην άκρως καλοκαιρινή καμπάνια δεν θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί άλλος από την ίδια την Ριάνα, η οποία ποζάρει στον φακό με μαύρα εσώρουχα από τη νέα κολεξιόν με τίτλο «Neon Lights», αφήνοντας λίγα στη φαντασία.

    Σε άλλες φωτογραφίες, φοράει ένα κιτρινοπράσινο λάιμ σύνολο αναδεικνύοντας ξανά τις πλούσιες καμπύλες της.

    «Τα εσώρουχα είναι κάτι που πάντα ήθελα να σχεδιάσω, οπότε πολλές από τις συλλογές μου έχουν επηρεαστεί και εμπνευστεί από τις λεπτομέρειες και τα υφάσματα των εσωρούχων. Πήδηξα από την χαρά μου όταν η Ριάνα με πλησίασε για να συνεργαστώ με το Savage X Fenty», δήλωσε από την πλευρά του ο Σέλμαν.

    Η Ριάνα έχει επιστρατεύσει για την προώθηση της νέας κολεξιόν και την Ελληνίδα κολλητή φίλη της Κάιλι Τζένερ, Αναστασία «Στάσι» Καρανικολάου, η οποία πρόσφατα ανέβασε μια σέξι φωτογραφία φορώντας Savage x Fenty εσώρουχα, με το hashtag να αποκαλύπτει ότι είναι «πρέσβειρα» του πιο «hot» brand που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

    Η ανάρτησή της στο Instagram έχει ξεπεράσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 1,2 εκατομμυρίων likes και συνεχίζει να ανεβαίνει!

    Η νέα κολεξιόν έχει όλα όσα θυμίζουν Ριάνα και διοχετεύουν καλοκαιρινά vibes: neon χρώματα, αποκαλυπτικές σιλουέτες και γερή δόση sex appeal. Τις φωτογραφίες της καμπάνιας τράβηξε ο φωτογράφος Rafatoon στα σπίτια των μοντέλων, χρησιμοποιώντας τροπικό φύλλωμα και ονειρικά τοπία για να δώσει την αίσθηση μιας εξωτικής τοποθεσίας.

    Μάλιστα, η Ριάνα δίνει την ευκαιρία σε όλα τα επίδοξα μοντέλα να κερδίσουν μια φωτογράφιση, που θα πραγματοποιηθεί μέσω FaceTime, πρωταγωνιστώντας στη νέα καμπάνια που θα κυκλοφορήσει αργότερα.

    Ο διαγωνισμός διαρκεί από τον Ιούνιο μέχρι και το τέλος του Ιουλίου στο Instagram και αυτό που πρέπει να κάνει κανείς για να συμμετέχει είναι να ανεβάσει φωτογραφίες ποζάροντας με τα εσώρουχα Savage X Fenty.



    ΣΧΟΛΙΑ