• Business Of Fashion

    Σαν αρχαία Ελληνίδα η Μελάνια Τραμπ για δείπνο στο ανάκτορο Μπλενχάιμ (pics+video)


    Εντυπωσιακή και αέρινη, με ένα μακρύ φόρεμα σε τόνους του απαλού κίτρινου που παρέπεμπε σε αρχαία Ελλάδα, η Μελάνια Τραμπ με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ έφτασαν στο ανάκτορο Μπλενχάιμ, κοντά στην Οξφόρδη, για να παραστούν σε δείπνο με την πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, πολιτικούς και επιχειρηματίες.

    Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις συνοδεύοντας τον σύζυγό της στο δείπνο, με την κίτρινη τουαλέτα του Γάλλου σχεδιαστή J. Mendel. Η άψογη εμφάνιση της 48χρονης Μελάνια ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι στιλέτο από τον αγαπημένο της Manolo Blahnik.

    Νωρίτερα, κατά την άφιξή τους στο στο αεροδρόμιο του Στάντσετ, η Μελάνια επέλεξε φόρεμα του σχεδιαστή Roland Mouret αξίας 1.170 ευρώ – όπως ακριβώς είχε κάνει μία ημέρα νωρίτερα η Αμερικανίδα Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, κατά την επίσκεψη με τον σύζυγό της στην Ιρλανδία. Η τρίτη σύζυγος του Τραμπ συνδύασε το nude φόρεμα με το πέμπτο ζευγάρι Louboutin μέσα σε τρεις μέρες.

    Ποιος είναι ο σχεδιαστής J. Mendel;

    Ειδικός στις τουαλέτες υψηλής ραπτικής και στα γούνινα παλτά, ο J. Mendel είναι ο σχεδιαστής πίσω από την κίτρινη τουαλέτα της Μελάνια στο ανάκτορο Μπλενχάιμ.

    Ξεκινώντας αρχικά στη δεκαετία των 1870’s στο St Petersburg, το γαλλικό ατελιέ είχε αναλάβει να σχεδιάζει γούνες για τη ρώσικη αριστοκρατία. Κατά τη διάρκεια της Ρωσικής Επανάστασης, η εταιρία μεταφέρθηκε στο Παρίσι, πριν κατασταλάξει στη Νέα Υόρκη το 1985.

    Ως οίκος μόδας που μετράει την 5η γενιά του, ο τωρινός επικεφαλής Gilles Mendel έχει επεκταθεί σε πρετ-α-πορτέ κομμάτια καθώς και νυφικά. Το 2011, ο σχεδιαστής έλαβε το βραβείο Smithsonian Cooper Hewitt National Design Award.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Για μπόουλινγκ με γόβες στιλέτο η Μελάνια Τραμπ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελάνια Τραμπ: Φόρεσε 4 διαφορετικά ζευγάρια Louboutin στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς η Μελάνια έκλεψε τα βλέμματα



    ΣΧΟΛΙΑ