• Business Of Fashion

    Ο makeup artist Joey Maalouf μας δείχνει το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ (video)

    • NewsRoom


    O Joey Maalouf είναι ο αγαπημένος makeup artist πολλών διασημοτήτων του Hollywood και είναι γνωστός για την ικανότητά του να δημιουργεί αψεγάδιαστα looks με λάμψη και αλαβάστρινη επιδερμίδα. Έχει συνεργαστεί με celebrities, όπως οι Jessica Alba, Molly Sims, Rachel Zoe και Diane Von Furstenberg.

    Είτε δημιουργεί ένα ανεπιτήδευτο makeup look, είτε δραματικά smokey eyes, ο Joey Maalouf είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας των πιο πετυχημένων του κλάδου παγκοσμίως. Στο παρακάτω tutorial, μας δείχνει το απόλυτο καλοκαιρινό μαγιγιάζ, με φυσική λάμψη στο πρόσωπο της Hillary Kerr, η οποία κρύβεται πίσω από τη δημιουργία των sites Byrdie, MyDomaine και WhoWhatWear.

    Για να δημιουργήσετε, λοιπόν, αυτό το υπέροχο μακιγιάζ θα χρειαστείτε ένα concealer, ώστε να καλύψετε τους μαύρους κύκλους και τα όποια σημάδια μπορεί να έχει το πρόσωπό σας. Έπειτα, χρησιμοποιήστε ένα bronzer για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας. Για τα μάτια, προτιμήστε ένα μαύρο eyeliner και δημιουργήστε μία πολύ λεπτή γραμμή, ενώ για μεγαλύτερη ένταση, προσθέστε μερικές ψεύτικες βλεφαρίδες στην άκρη των φυσικών σας, και ολοκληρώστε με μία στρώση mascara. Παρακολουθήστε το υπόλοιπο makeup tutorial, για να δείτε πώς θα πετύχετε τα πιο juicy και λαμπερά χείλη!



    ΣΧΟΛΙΑ