• Business Of Fashion

    Ο οίκος Ralph Lauren προτείνει: Kάν’ το όπως η Ρέιτσελ!

    • Βίκυ Βενιού

    Η συλλογή του οίκου Ralph Lauren βασισμένη στο στυλ της Rachel Green από τα Φιλαράκια


    Η νέα συλλογή ρούχων του οίκου μόδας βασίζεται στο ενδυματολογικό στυλ που λάνσαρε η Τζένιφερ Άνιστον στον ρόλο της ως Ρέιτσελ στη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Friends».

    Ένας από τους πιο καλοντυμένους ρόλους της διεθνούς τηλεοπτικής αρένας είναι αδιαμφισβήτητα εκείνος της Ρέιτσελ Γκριν από την σειρά «Τα Φιλαράκια». Και, μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από τη στιγμή που η παρέα των 6 φίλων έκανε το ντεμπούτο της στις τηλεοπτικές οθόνες, ωστόσο το στυλ της Τζένιφερ Άνιστον ως Ρέιτσελ έχει μείνει διαχρονικά κλασσικό και δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα.

    Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο οίκος μόδας Ralph Lauren, γι’ αυτό και αποφάσισε να λανσάρει μια σειρά ρούχων, η οποία βασίζεται στο διαχρονικό και πάντοτε κομψό λουκ της Ρέιτσελ.

    Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο σενάριο της σειράς, η Ρέιτσελ Γκριν εργάστηκε για μια περίοδο στον οίκο Ralph Lauren.
    Η συλλογή του οίκου Ralph Lauren βασισμένη στο στυλ της Rachel Green από τα Φιλαράκια

    Η απόφαση του οίκου για τη συγκεκριμένη συλλογή ρούχων προέκυψε με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων της σειράς που αγαπήθηκε και ξεχώρισε, σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία. Η Ralph Lauren, μάλιστα, θα συνεργαστεί με την Warner Bros για τη δημιουργία της σειράς «Wear To Work collection», βασισμένη στο στιλ της Ρέιτσελ!

    Η συλλογή αποτελείται από κομμάτια, τα οποία βασίζονται στο στο ντύσιμο των 90s και 00s, με σημερινό upgrade και είναι ιδανικά για working style.

    Πιο αναλυτικά, η RALPH LAUREN X FRIENDS collection περιλαμβάνει: Δερμάτινα παντελόνια και φούστες, polo πουλόβερ, ριγέ κοστούμια, mini και midi φούστες, λεοπάρ κ.α. Μάλιστα, τα κομμάτια της συλλογής είναι πιο οικονομικά από ότι θα περίμενε κανείς, ξεκινώντας από 99 ευρώ.

    Η κολεξιόν έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί εκεί όπου δούλεψε για πρώτη φορά η τηλεοπτική Ρέιτσελ στον τομέα της μόδας, στα Bloomingdales, όπου θα υπάρχει, μάλιστα και μια εγκατάσταση των Friends, με αφορμή τα 25 χρόνια.

    Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κούπες από το Central Perk, αλλά και μια αναπαράσταση του γραφείου της Ρέιτσελ.

    Φυσικά, τα κομμάτια είναι διαθέσιμα για αγορά online, αλλά και στα καταστήματα Ralph Lauren.

    Η συλλογή του οίκου Ralph Lauren βασισμένη στο στυλ της Rachel Green από τα Φιλαράκια



    ΣΧΟΛΙΑ