• Business Of Fashion

    Μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη συνεργασία Prada x Adidas

    • NewsRoom


    Οι πρώτες φωτογραφίες από την συνεργασία του ιταλικού οίκου μόδας Prada και του αθλητικού brand Adidas, κυκλοφόρησαν σήμερα κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου, ετοιμάζοντας να βάλουν «φωτιά» στα πορτοφόλια των φανατικών των δύο «κολοσσών».

    Η συλλογή έχει ως επίκεντρο τα κλασικά παπούτσια Superstar, ενώ κυριαρχεί το λευκό χρώμα, με διακριτικές μαύρες λεπτομέρειες. Η συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μόνο μέρες. Μάλιστα, για πρώτη φορά τα αθλητικά παπούτσια της Adidas κατασκευάστηκαν στην Ιταλία από premium δέρμα και πάνω τους θα είναι ευδιάκριτα τόσο η υπογραφή των οίκων Prada και Adidas, όσο και το «Made in Italy».

    Η συλλογή βέβαια είναι αρκετά «exclusive», καθώς θα κυκλοφορήσουν συνολικά μόνο 700 κομμάτια σε όλο τον κόσμο, τα οποία θα είναι και αριθμημένα. Θα πωλούνται από τις 4 Δεκεμβρίου στο prada.com και σε επιλεγμένες boutique του οίκου αλλά και της Adidas. Η συλλογή επίσης περιλαμβάνει μία ασορτί bowling bag που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα ενός luxury προϊόντος με τη λειτουργικότητα μιας τσάντας γυμναστηρίου, όπως αυτές που υπογράφει το αθλητικό brand.

    Η συλλογή λοιπόν Prada x Adidas στηρίζεται στο πιο εμβληματικό αθλητικό παπούτσι όλων των εποχών, το «Superstar», που πάντα θα γυρνάει στις τάσεις της μόδας, ειδικά τα τελευταία χρόνια όπου το αθλητικό στιλ έχει μεγάλη απήχηση. Tα «Superstar» της Adidas σχεδιάστηκαν το 1969 και το 2020 θα έχουν τα 50α τους γενέθλια, γεγονός που αποδεικνύει πως πρόκειται για ένα πραγματικά διαχρονικό σχέδιο. Διασημότητες από διάφορους χώρους, από όλο τον κόσμο, τα έχουν φορέσει ξανά και ξανά, ενώ αποτελούν ένα από τα best sellers του γερμανικού brand μέχρι σήμερα.



    ΣΧΟΛΙΑ