• Business Of Fashion

    Μια παιχνιδιάρικη mix’n’match συλλογή μαγιό από την H&M (pics)

    Η&Μ

    Η&Μ


    Μια παιχνιδιάρικη, αλλά και πολυμορφική σειρά μαγιό έχει δημιουργήσει η H&M, σε συνεργασία με το ολλανδικό brand Love Stories. Ο ιδρυτής της Love Stories, Marloes Hoedeman έχει επιμεληθεί ο ίδιος τη νέα σειρά με την καλοκαιρινή κολεξιόν για την παραλία, από κοινού με τη δημιουργική ομάδα σχεδίασης της Η&Μ. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Ιουνίου σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως, όπως και online κατάστημα, στο hm.com.

    Στη νέα κολεξιόν των μαγιό, πρωταγωνιστούν τα χρώματα στις αποχρώσεις των ζαχαρωτών, συνδυασμένα με έναν ιδιαίτερο συνδυασμό ρομαντικών μοτίβων και αθλητικών κοψιμάτων. Οι απαλές ροζ, vintage πράσινες και μανταρινί αποχρώσεις κυριαρχούν σε όλη τη συλλογή. Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο brands συνεργάζονται, καθώς την περασμένη σεζόν δημιούργησαν μια σειρά εσωρούχων, που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Οι ιθύνοντες έχουν φροντίσει η νέα συλλογή των μαγιό να περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που διέθετε η σειρά εσωρούχων, που κέρδισαν τον κόσμο.

    Η&Μ
    Η&Μ
    Μένοντας πιστό στην φιλοσοφία του «mix ‘n’ match», κάθε κομμάτι της συλλογής έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

    «Είναι τέλειο να συνεργαζόμαστε ξανά με την Η&Μ και να προσφέρουμε στους πελάτες μας την αισθητική της Love Stories, με τις τιμές της Η&Μ. Η συνεργασία Love Stories Swimclub x H&M ακολουθεί πιστά την αρχή του «mix ‘n’ match» κι έχει σχεδιαστεί για διασκεδαστικές καλοκαιρινές διακοπές -είτε αυτό σημαίνει να χαλαρώνεις με ένα cocktail, είτε να κάνεις surf», αναφέρει ο Marloes Hoedeman, ιδρυτής της Love Stories.

    Η&Μ
    Η&Μ
    Η έμπνευση για τη νέα συλλογή προέρχεται από τρία διαφορετικά στοιχεία: Τις επιρροές της δεκαετίας των 70s, τις φωτογραφίες του Slim Aarons με σκηνές δίπλα στην πισίνα, καθώς και τις διακοπές του ίδιου του Hoedeman στην Ίμπιζα. Η συλλογή είναι μια ανοιχτή πρόταση για κάθε κορίτσι που αγαπάει το surf και τον ήλιο.

    Τα ρετρό bandeau ή τριγωνικά μπικίνι και τα μαγιό με ακάλυπτους ώμους αντλούν έμπνευση από τις απαλές γραμμές των εσωρούχων, ενώ τα wet suits και τα ολόσωμα μαγιό με ζώνη θυμίζουν κομψά χαρακτηριστικά από κλασικές στολές του surf. Τα καλοκαιρινά αξεσουάρ, όπως οι πετσέτες, τα σαρόνγκ, οι τσάντες και οι τουνίκ παραλίας σε χαλαρές γραμμές ξεχωρίζουν για τα διακριτικά animal print μοτίβα τους και τα μονογράμματα.

    Η&Μ
    Η&Μ

    Η Maria Östblom, Επικεφαλής Σχεδίασης της Γυναικείας συλλογής της Η&Μ αποκαλύπτει το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία της νέας συλλογής. «Η παιχνιδιάρικη mix’n’match συλλογή swimwear είναι η ιδανική επιλογή για όλη την ημέρα – από χαλαρές στιγμές δίπλα στην πισίνα και παιχνίδια στην παραλία, μέχρι casual βόλτες με φίλους, φορώντας μια άνετη τουνίκ. Η συλλογή είναι κομψή, αέρινη, με απαλές ροζ αποχρώσεις και κοψίματα που κολακεύουν τη σιλουέτα. Ελπίζουμε ότι αυτή η cool και ταυτόχρονα αθλητική συλλογή θα εμπνεύσει τους πελάτες μας να εξερευνήσουν το δικό τους προσωπικό, καλοκαιρινό στυλ».

    Η&Μ
    Η&Μ



    ΣΧΟΛΙΑ