• Business Of Fashion

    Μεγάλη επέκταση της ZARA – Αποκτά online παρουσία σε 202 χώρες


    Επεκτείνεται σε ακόμη περισσότερες χώρες η εταιρεία Zara, που ανήκει στον όμιλο της Inditex. Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, τα πολύ γνωστά καταστήματα ρούχων θα αποκτήσουν ηλεκτρονική παρουσία σε ακόμα 106 χώρες, κυρίως της Αφρικής, μέσω μιας ειδικής online πλατφόρμας.

    Αυτό σημαίνει πως τα ρούχα ZARA θα είναι πλέον διαθέσιμα σε 202 χώρες. «Από αύριο, οι γυναικείες, αντρικές και παιδικές συλλογές της ZARA θα είναι διαθέσιμες σε 202 αγορές» δήλωσαν στελέχη της εταιρείας. Έτσι, οι πελάτες της ZARA σε χώρες όπως η Αγκόλα, η Ακτή του Ελεφαντοστού και η Ινδονησία θα μπορούν πλέον να πραγματοποιούν παραγγελίες σε ευρώ και να έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον χώρο της μόδας.

    Μέχρι το 2020, η Inditex επιδιώκει την παγκόσμια ηλεκτρονική παρουσία όλων των brand της, συμπεριλαμβανομένων των Massimo Dutti και Bershka. Άλλωστε, οι online πωλήσεις του Ομίλου έχει σημειώσει άνοδο 41% ​​το 2017, φθάνοντας το 10% των καθαρών πωλήσεων του ομίλου.

    Τέλος, ο κολοσσός των καταστημάτων «γρήγορης μόδας» εξετάζει την εφαρμογή ενός νέου συστήματος, όπου οι πελάτες θα μπορούν να δοκιμάζουν ρούχα σε φυσικά καταστήματα και να τα αγοράζουν online, αντί να περιμένουν στην ουρά για το ταμείο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς τα ZARA ξέρουν τι θα φορέσετε φέτος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ZARA: Δέκα τέλεια κομμάτια για να αγοράσετε τώρα στις ενδιάμεσες εκπτώσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτά είναι τα brands που ίσως δεν γνωρίζαμε ότι είναι «αδερφάκια» των ZARA



    ΣΧΟΛΙΑ