• Business Of Fashion

    Κέιτ, Μέγκαν και Λετίθια: Οι καλύτερες βασιλικές εμφανίσεις της εβδομάδας

    Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ, Βασίλισσα Λετίθια


    Άφησαν για λίγο στην άκρη τα εντυπωσιακά παλτά και τις καπαρντίνες τους και μπήκαν στο καλοκαιρινό κλίμα

    Ο λόγος για τις αγαπημένες μας γαλαζοαίματες κυρίες, οι οποίες για αυτή την εβδομάδα «τίμησαν» το λευκό χρώμα, το οποίο κυριάρχησε στις εμφανίσεις τους.

    Από τη μία οι Δούκισσες Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την εμφάνισή τους στους φημισμένους αγώνες τένις στο Γούιμπλεντον, στο Λονδίνο, ενώ από την άλλη, η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας εθεάθη με ένα επίσημο σύνολο στο Παλάτι της Μαδρίτης.

    Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με κουμπιά, κατά μήκους του φορέματος, από το label Suzannah. Τόνισε την λεπτή σιλουέτα της με μία μαύρη δερμάτινη ζώνη στη μέση της και ολοκλήρωσε το ντύσιμο με μαύρα μυτερά γοβάκια.

    Ένα απλό, αλλά παράλληλα κομψό και αέρινο outfit.

    Φυσικά δεν ξέχασε τα γυαλιά ηλίου της προκειμένου να απολαύσει το ματς, άνετα, χωρίς να ενοχλείται από τις ακτίνες του ήλιου.

    Δεν παρέλειψε να δώσει την απαιτούμενη λάμψη, που καλείται να έχει μία Δούκισσα, με ένα ζευγάρι μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια.

    Κέιτ Μίντλετον

    Η πάντα στυλάτη βασίλισσα Λετίθια με μία λευκή τουνίκ μπλούζα από Boss και ένα γαλάζιο παντελόνι έκανε την επίσημη εμφάνισή της στο ανάκτορο Zarzuela, στην ισπανική πρωτεύουσα.

    Ξεχώρισαν οι μπεζ Prada γόβες της και τα Bulgari σκουλαρίκια της.

    Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας

    Μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει πραγματοποιήσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, ως οπαδός των αθλημάτων γενικότερα, παρευρέθηκε σε δύο αγώνες για την εβδομάδα που διανύουμε.

    Ειδικότερα, πήγε στον αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ των New York Yankees και των Boston Red Sox, μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά και χθες, Πέμπτη, σε αγώνα τένις μαζί με φίλες της, στο Γουίμπλετον, όπου στήριξε την καλή της φίλη, Σερένα Ουίλιαμς.

    Η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε τη διαφορά, για αυτή την εβδομάδα, και παρά την ζέστη, επέλεξε το μαύρο χρώμα.

    Μέγκαν και Χάρι

    Με φόρεμα Stella McCartney πήγε στον αγώνα μπέιζμπολ, ενώ με ένα τζιν και ένα μαύρο τοπ έκανε την εμφάνισή της στο Γουίμπλεντον.

    Στον πρώτο αγώνα συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι φλατ μπαλαρίνες από Aquazzura Deneuve. Δεν ξέχασε τα μαύρα γυαλιά ηλίου της του brand Illestevea, ενώ τα αυτιά της κοσμούσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της Jennifer Meyer.

    Μέγκαν Μαρκλ

    Στον δεύτερο αγώνα, ξεχώρισε η Μέγκαν φορώντας ένα άσπρο καπέλο με μία μαύρη χοντρή ρίγα του brand Madewell x Biltmore Panama Hat, το οποίο έγινε μέσα σε λίγες ώρες sold out στη Μεγάλη Βρετανία.

    Το φαινομενικά λιτό ντύσιμό της, απογείωσε με ένα λευκό blazer με διακριτικές ρίγες.

    Ωστόσο, τα κοσμήματα που φόρεσε ήταν εκείνα που έκλεψαν την παράσταση. Στο λαιμό της η γλυκιά μαμά είχε μία αλυσίδα με το μονόγραμμα «Α», προς τιμήν του γιου της, Άρτσι, ο οποίος βαφτίζεται το Σάββατο.

    Ακόμη το ζαφειρένιο δαχτυλίδι που φόρεσε στο μικρό της δάχτυλο κίνησε, επίσης, το ενδιάφερον. Το ιδιαίτερο αυτό δαχτυλίδι κοστίζει 3.000 λίρες.



    ΣΧΟΛΙΑ