• Business Of Fashion

    Kaia Gerber: Η κόρη της Cindy Crawford πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Οίκου Valentino

    • NewsRoom


    Η Kaia Gerber δεν είναι άλλη από την κόρη του πασίγνωστου supermodel Cindy Crawford, η οποία είναι μόλις δεκαέξι χρονών και έχει αρχίσει να χαράζει ήδη τη δική της πορεία στον χώρο του μόντελινγκ. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην πασαρέλα με τη νέα συλλογή της Calvin Klein και έκτοτε ανεβαίνει με γεωμετρική πρόοδο προς την κορυφή.

    Εδώ και περίπου εννιά μήνες, η Gerber πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες μεγάλων και πολυτελών οίκων μόδας, που έχουν εμπιστευτεί το νεαρό μοντέλο. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα κορυφαίων επιδείξεων μόδας, ενώ σημαντικός σταθμός στη μέχρι τώρα πορεία της είναι η συμμετοχή σε καμπάνιες πασίγνωστων και απαιτητικών οίκων μόδας, όπως είναι ο οίκος Chanel, οι Marc Jacobs Beuaty και Yves Saint Laurent, καθώς και ο Karl Lagerfeld.

    Η νεαρή Kaia συνεχίζει να εξελίσσεται και να μεταμορφώνεται σε ένα από τα σπουδαιότερα μοντέλα της νέας γενιάς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Οι επώνυμες συνεργασίες που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, αυξάνονται, καθώς η Gerber πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια του μεγάλου και διάσημου οίκου μόδας Valentino. Το νεαρό μοντέλο και ο Creative Director της εταιρείας, Pierpaoli Piccioli, έκλεισαν τη σημαντική αυτή συμφωνία που αφορά την παρουσίαση της συλλογής Pre-Fall 2018 του Valentino, ενώ στο πλάι της θα βρίσκεται η Βρετανίδα Fran Summers.

    Έχουν ήδη διαρρεύσει στα social media οι πρώτες φωτογραφίες από την εν λόγω καμπάνια, οι οποίες απεικονίζουν τα δύο μοντέλα στη Villa Aldobrandini στη Ρώμη. Οι φωτογραφίες αποπνέουν έναν «επαναστατικό αυθορμητισμό» μέσα από τον καταπληκτικό φωτογραφικό φακό του διάσημου φωτογράφου Juergen Teller. Η Kaia Gerber και η Fran Summers φοράνε τα υπέροχα σύνολα της κολεξιόν Valentino’s Pre-Fall ’18, ενώ παράλληλα, παρουσιάζουν, τις τσάντες Valentino Garavani Rockstad Spike και Candystud.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βασίλης Ζούλιας: Το παρόμοιο νυφικό με της Μέγκαν που είχε σχεδιάσει πρώτος (video + pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταρρέουν τα Marks & Spencer;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Intimissimi: Νέα καμπάνια «Empowered Women» με τη Gisele Bündchen και τη Chiara Ferragni



    ΣΧΟΛΙΑ