• Business Of Fashion

    «J’adior Mykonos»: Η νέα συλλογή του Dior στο νησί των Ανέμων!


    Ο διάσημος οίκος μόδας Dior θα παρουσιάσει αποκλειστικά συλλογή ρούχων και αξεσουάρ, σε ένα από τα πιο διάσημα νησιά των Κυκλάδων, τη Μύκονο.

    Μετά τη φωτογράφιση της καλοκαιρινής καμπάνιας #DGKLovesMykonos των Dolce&Gabbana, αλλά και το άνοιγμα του πρώτου του καταστήματος στην Ελλάδα στο νησί από τον οίκο Gucci, ο γαλλικός οίκος ειδών πολυτελείας εμπιστεύεται τη Μύκονο για την παρουσίαση της νέας του συλλογής.

    Το θέμα της συλλογής είναι εμπνευσμένο από το νησί των Ανέμων, ενώ η μπουτίκ θα ανοίξει τις «πύλες» της στις 15 Ιουνίου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

    Αποτέλεσμα εικόνας για J'adior Mykonos

    Η συλλογή για τη Μύκονο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Μαρία Γκράτσια Κιούρι. Με θέμα το πανέμορφο νησί, περιλαμβάνει αρκετά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, εκ των οποίων πολλά φέρουν το σύνθημα «J’adior Mykonos» («Λατρεύω τη Μύκονο»). Εξάλλου, η φράση J’adior αποτελεί βασικό σλόγκαν προώθησης του οίκου.

    Αποτέλεσμα εικόνας για J'adior Mykonos


    Εκτός από τη συλλογή με θέμα τη Μύκονο, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν σχέδια και από την φθινοπωρινή κολεξιόν του οίκου για το 2018.

    Αν και ο διάσημος οίκος δεν έχει κατάστημα στο νησί, η Μύκονος παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του. Ο ιδρυτής του Κριστιάν Ντιόρ έμεινε εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Μπορούσε κανείς άλλωστε να δει την επιρροή του νησιού στα σχέδια του από το 1953 και μετά, όπως για παράδειγμα σε φορέματα που έφεραν το όνομα Αθήνα, Κέρκυρα ή Ρόδος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βασίλης Ζούλιας: Το παρόμοιο νυφικό με της Μέγκαν που είχε σχεδιάσει πρώτος (video + pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταρρέουν τα Marks & Spencer;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Intimissimi: Νέα καμπάνια «Empowered Women» με τη Gisele Bündchen και τη Chiara Ferragni



    ΣΧΟΛΙΑ