• Business Of Fashion

    Η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας έκανε τον πιο τολμηρό συνδυασμό στο κόκκινο χαλί

    • NewsRoom

    Βασίλισσα Μαξίμα και Βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος


    Μία ιδιαίτερη και out of the box εμφάνιση πραγματοποίησε η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας, στο πλευρό του συζύγου της και βασιλιά, Γουλιέλμου Αλεξάντερ, στην κινηματογραφική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Galapagos: Hope for the Future, στο Άμστερνταμ.

    Για την περίσταση, η 48χρονη γαλαζοαίματη επέλεξε έναν τολμηρό συνδυασμό: ένα μαύρο βελούδινο τοπ με μακριά μανίκια και ένα ιδιαίτερο ντεκολτέ, το οποίο «πάντρεψε» με κάτι εντελώς διαφορετικό, ένα ψηλόμεσο metallic παντελόνι και μαύρα ανοιχτά πέδιλα.

    Αν και δύσκολα μία γυναίκα θα τολμούσε τον συγκεκριμένο συνδυασμό, πόσο μάλλον μία γαλαζοαίματη, η βασίλισσα Μαξίμα το έπραξε και εντυπωσίασε.

    Για αξεσουάρ επέλεξε ένα ζευγάρι μακριά ασημένια σκουλαρίκια και ένα ασορτί βραχιόλι, ενώ κρατούσε ένα μαύρο clutch.

    Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό κότσο και το μακιγιάζ σε πιο έντονους τόνους με κόκκινο κραγιόν και μαύρη σκιά.

    Ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος ήταν επίσης πολύ κομψός, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και ασορτί παπιγιόν.

    Το βασιλικό ζεύγος παρευρέθηκε στην avant premiere του ντοκιμαντέρ Galapagos: Hope for the Future, το οποίο ταξιδεύει τους θεατές στην παρθένα φύση των περίφημων νησιών και τους καλεί επίσης να ανακαλύψουν την πλούσια πανίδα που ζει εκεί.

    Σκοπός είναι η προώθηση της προστασίας και διατήρησης του οικοσυστήματος της περιοχής.

    Άλλωστε, οι Ολλανδοί βασιλείς είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν την κοινωνική δράση και την προστασία του περιβάλλοντος, με τους δυο τους να είναι πολύ ενεργοί, συμμετέχοντας σε διάφορα σχετικά πρότζεκτ.



    ΣΧΟΛΙΑ