• Business Of Fashion

    Η Stella McCartney λανσάρει την πρώτη της συλλογή με νυφικά (pics)


    H Stella McCartney, μετά το υπέροχο φόρεμα-νυφικό που είχε σχεδιάσει για τον παραμυθένιο γάμο της Meghan Markle, το οποίο απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των νυφικών.  Η συλλογή της «Made with Love», που αποτελείται από 17 μοναδικά κομμάτια, στηρίχθηκε στο νυφικό που φόρεσε η Δούκισσα του Σάσσεξ και απευθύνεται σε μοντέρνες γυναίκες, που θέλουν να ξεχωρίσουν την μεγάλη ημέρα.

    Η σειρά περιλαμβάνει επτά φορέματα, ένα δαντελωτό κοστούμι (διαθέσιμο σε λευκό και κόκκινο) και ένα ivory κοστούμι. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε σύνολο έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τη δέσμευση της σχεδιάστριας για βιώσιμη μόδα. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο χρησιμοποιούνται υφάσματα, που δεν είναι επιβλαβή για το περιβάλλον, όπως είναι η δαντέλα, η βισκόζη και το chiffon.

    «Έχοντας υπάρξει και η ίδια νύφη και σχεδιάζοντας νυφικά για μερικές από τις πιο αγαπημένες μου φίλες, είναι κάτι με το οποίο παθιάζομαι πολύ. Πραγματικά το βλέπω ως ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια ενός σχεδιαστή, να γνωρίζω ότι οι γυναίκες ψωνίζουν κομμάτια μου για να τα φορέσουν την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους» δήλωσε η McCartney στη Vogue.

    Η συλλογή της Stella McCartney διατίθεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα της Stella McCartney παγκοσμίως καθώς και σε επιλεγμένους συνεργάτες λιανικής πώλησης, όπως το Harrods, το Net-a-porter.com, το Selfridges, το Saks Fifth Avenue και το Nordstrom. Οι τιμές ξεκινούν από £675.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη μάχη για το περιβάλλον οι Burberry, H&M και Stella McCartney – Υπέγραψαν σύμφωνο για τη μη χρήση πλαστικών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Burberry και Vivienne Westwood αποκαλύπτουν τις πρώτες δημιουργίες της συνεργασίας τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το pop-up κατάστημα της Gucci στο Selfridges είναι ένας ροζ παράδεισος



    ΣΧΟΛΙΑ