• Business Of Fashion

    Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά τον σάλο από το Megxit

    • NewsRoom


    Μπορεί το Megxit να έχει ταράξει την βασιλική οικογένεια, ωστόσο τα μέλη της πρέπει να συνεχίσουν κανονικά τις «δουλειές» τους (ή όπως λέει και το γνωστό τραγούδι των Queen, «the show must go on»).

    Για το πριγκιπικό ζευγάρι του Κέιμπριτζ, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αυτό σημαίνει ένα σύντομο ταξίδι στο Μπρατφορντ. Η επίσκεψη αυτή είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση τους μετά το σάλο της παραίτησης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

    Για τη συγκεκριμένη περίσταση η δούκισσα του Κέιμπριτζ συνδύασε προσιτά αλλά και ακριβά κομμάτια δημιουργώντας και πάλι ένα κομψό look. Η 38χρονη  Κέιτ φόρεσε ένα χακί παλτό, που έφερνε μια αίσθηση στρατιωτικού ενδύματος, από τον αγαπημένο της βρετανικό οίκο Alexander McQueen. Κάτω από το παλτό φορούσε ένα midi φόρεμα με καρό σχέδιο από το οικονομικό brand Zara, που κοστίζει 89,99 λίρες.

    Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με τις πολυφορεμένες μαύρες γόβες της με χοντρό τακούνι του σχεδιαστεί Gianvito Rossi, που κοστολογούνται στις 520 λίρες, μια μαύρη τσάντα από το brand Aspinal of London, που κοστίζει 55ο λίρες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από το brand Zeen που κοστίζουν μόλις 6 ευρώ, τα οποία φορούσε και στην επίσημη περιοδεία με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Πακιστάν.



    ΣΧΟΛΙΑ