• Business Of Fashion

    Πακιστάν: Όταν η Κέιτ Μίντλετον ντύθηκε (ξανά)… Νταϊάνα

    • NewsRoom


    Η Κέιτ Μίντλετον τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων με τα παραδοσιακά ενδύματα που φόρεσε κατά την διάρκεια των δύο πρώτων ημερών στην «βασιλική περιοδεία» στο Πακιστάν, την οποία πραγματοποιεί μαζί με τον σύζυγο της, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

    Ωστόσο, η δούκισσα του Κέιμπριτζ τάραξε τα νερά με την εμφάνιση της στο πλευρό του Ουίλιαμ, στους πρόποδες των Ιμαλαϊων, στην οροσειρά Ινδοκούς, την τρίτη μέρα της περιοδείας. Η Κέιτ φόρεσε το ίδιο παραδοσιακό λευκό mountain καπέλο με το φτερό, που είχε φορέσει και η μητέρα του πρίγκιπα, Νταϊάνα κατά το δικό της ταξίδι εκεί το 1991.

    Από πάνω, φόρεσαν και οι δύο λευκό παραδοσιακό ένδυμα, ενώ η Κέιτ φόρεσε καφέ πουκάμισο, χακί γιλέκο και καμιλό midi φούστα, συνδυάζοντας το με καφέ μπότες. Το look της είχε ethnic και safari πινελιές και ήταν απόλυτα κατάλληλο και κομψό για την περίσταση.

    Η δούκισσα όμως έλαμψε και στις χθεσινές εμφανίσεις της. Η ίδια επέλεξε δύο πράσινα looks. Πιο συγκεκριμένα, η βραδινή τουαλέτα που επέλεξε είναι σχέδιο της  Jenny Packham και φέρνει «άρωμα» Bollywood. Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και η εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ, φορώντας ένα παραδοσιακό ένδυμα του Πακιστάν, ένα sherwani του σχεδιαστή Naushemian.

    Το πρωί της ίδιας μέρας, στη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν, η Κέιτ φόρεσε ένα σμαραγδένιο τούνικ της σχεδιάστριας  Catherine Walker, με κρεμ παντελόνα από την Πακιστανή σχεδιάστρια Maheen Khan. Ενώ ολοκλήρωσε το look με ένα φουλάρι Satrangi και σκουλαρίκια Zeen.



    ΣΧΟΛΙΑ