• Business Of Fashion

    Η χρονιά της Τζένιφερ Λόπεζ: Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο μετά από μια επιτυχημένη σειρά συνεργασιών

    • NewsRoom
    jennifer lopez

    Η Λατίνα superstar, Jennifer Lopez


    Ένα συμβόλαιο… πολλών καρατίων εξασφάλισε η διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ

    Ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική φαίνεται πως είναι η φετινή χρονιά για την Τζένιφερ Λόπεζ, που το περασμένο καλοκαίρι έκλεισε τα 50 της χρόνια. Μετά την προβολή στους κινηματογράφους της ταινίας «Hustlers», στην οποία πρωταγωνιστεί, την ανακοίνωση της εμφάνισής της στο φετινό Super Bowl με τη Σακίρα, αλλά και το κλείσιμο του σόου μόδας του οίκου Versace, η Λατίνα τραγουδίστρια κάνει άλλο ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα.

    Oι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, ωστόσο σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η «χρυσή» συνεργασία της διάσημης Λατινοαμερικανίδας τραγουδίστριας Τζένιφερ Λόπεζ με την εταιρεία Coach.

    Την ανακοίνωση έκανε η εταιρεία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Η είδηση ότι η Τζένιφερ Λόπεζ θα είναι το πρόσωπο της Coach για το 2020 φαίνεται ότι αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη στον χώρο της μόδας.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, η συνεργασία της τραγουδίστριας με την εταιρεία θα ξεκινήσει επίσημα με το λανσάρισμα της νέα συλλογής για την Άνοιξη του 2020, με την δερμάτινη ready-to-wear collection με πανωφόρια και μπότες. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία, η Τζένιφερ Λόπεζ θα είναι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε μια σειρά από διάφορες εκστρατείες μόδας του brand.

    H Τζένιφερ Λόπεζ συνεργάζεται με την Coach

    Η Coach έχει ρίξει πολλές φορές στην «αρένα» της διαφημιστικής της προώθησης μεγάλα ονόματα από τον χώρο της μουσικής και όχι μόνο. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στο παρελθόν η εταιρεία έχει συνεργαστεί με την Yara Shahidi, την Selena Gomez, αλλά και τον Αμερικανό ηθοποιό Michael B. Jordan.

    Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας, η τραγουδίστρια προέβη σε δηλώσεις, εκφράζοντας τη χαρά της για αυτή τη συνεργασία. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με αυτή την συνεργασία» έγραψε η 50χρονη star. «Πρόκειται για ένα διαχρονικό brand, του οποίου ήμουν πάντα fan. H νέα συλλογή μιλάει πραγματικά στην προσωπικότητά και το στυλ μου».

    «Η Jennifer είναι τόσο ενθουσιώδης. Είναι αυθεντική και ακολουθεί -όλα αυτά τα χρόνια- ένα δικό της μονοπάτι σε ό,τι κάνει. Έχει τον τρόπο της! Είναι μια γυναίκα που αντικατοπτρίζει με την προσωπικότητά της την νέα καμπάνια της Coach και όλα όσα πρεσβεύει αυτή η συλλογή», υποστήριξε ενθουσιασμένος ο Stuart Vevers, creative director της Coach.

    Οι Coach τσάντες που χρησιμοποίησε η Τζένιφερ Λόπεζ στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «All I have»

    Ο Vevers εξάλλου υπήρξε fan της Lopez από την εποχή του «Jenny from the Block». «Η Jennifer κρατούσε μια τσάντα με την υπογραφή της Coach από το 2002, στο videoclip «All I Have». Η ίδια είναι από την Νέα Υόρκη, όπως η Coach, κάτι που δημιουργεί άλλο ένα σημαντικό σύνδεσμο των δυο», είπε ο Vevers.

    Η τραγουδίστρια μάλιστα βρέθηκε χθες στις πρόβες για τη νέα κολεξιόν, από όπου θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τους εκατομμύρια θαυμαστές της. «Γεια σας παιδιά, κοιτάξτε που είμαι», είπε η ηθοποιός σε μία από τις ιστορίες της στο Instagram, τυλιγμένη σε ένα γούνινο παλτό, πάνω στο Empire State Building «Είμαι στην κορυφή της καλύτερης πόλης στον κόσμο, εδώ στη Νέα Υόρκη. Γυρίζω την πρώτη μου καμπάνια για το Coach. Τόσο ενθουσιασμένη. Θα έρθουν εκπληκτικά πράγματα», δήλωσε στο βίντεο η τραγουδίστρια.

    Η Τζένιφερ Λόπεζ στο Empire State Building για την κολεξιόν της Coach
    Η Τζένιφερ Λόπεζ στο Empire State Building για την κολεξιόν της Coach

    Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από την Coach, η διάσημη Λατίνα έχει υπάρξει το πρόσωπο και άλλων εκστρατειών οίκων μόδας στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα η Guess Jeans και η Quay Australia, όπου συμμετείχε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον Alex Rodriguez.

    Τον Μάρτιο, η ηθοποιός και το αστέρι του μπέιζμπολ πρωταγωνίστησαν στην καμπάνια της μάρκας γυαλιών ηλίου, φέρνοντας την αδιαμφισβήτητη αστρική τους δύναμη στη συλλογή.

    Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ στην προώθηση της καμπάνιας της Quay Australia

    «Είναι πάντα εύκολο όταν φτάνουμε να κάνουμε τα πράγματα μαζί», δήλωσε η Lopez αποκλειστικά στο PEOPLE για την σέξι φωτογραφική καμπάνια μαζί με τον Rodriguez στο Μαϊάμι. «Πάντα καταλήγουμε να γελάμε δυνατά».



    ΣΧΟΛΙΑ