• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Αφηρημένη Τέχνη


    Έχω ξαναγράψει ότι πιστεύω πολύ στον συνδυασμό μαύρο παντελόνι και χρωματιστό ή εμπριμέ πουκάμισο, ή top ή t-shirt. Υπάρχουν τόσοι τρόποι που μπορούν να συνδυαστούν χωρίς να είναι ποτέ μονότονα. Παντελόνι cigarette, ή ίσιο, ή bootcut ή wideleg ή με ψηλή μέση ή χαμηλή, που κολλάει στο σώμα ή απλώς πέφτει, η ποικιλία είναι τεράστια ….

    Το σημερινό παντελόνι είναι μαύρο Zara κλασσικό έχει χαμηλή μέση και αγκαλιάζει το σώμα, φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, το βγάζει η εταιρία κάθε χρόνο σε κάθε συλλογή καλοκαίρι χειμώνα σε τουλάχιστον 3-4 χρώματα, είναι πολύ αγαπημένο και για ασφάλεια έχω δύο ίδια καθώς και ένα λευκό! Δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα και κανένα business look.

    Το πουκάμισο είναι από πολύ μαλακό ύφασμα και πέφτει όμορφα και ευχάριστα πάνω στο σώμα.  Είναι Loft by Ann Taylor, έχει μη επαναλαμβανόμενο γεωμετρικό μοτίβο σε πολύ όμορφα και έντονα χρώματα με το κόκκινο και το μπορντό να κυριαρχούν. Το έχω αγοράσει online, και είναι από τις λίγες φορές που εξεπλάγην ανοίγοντας το κουτί της παραγγελίας. Στην φωτογραφία που είδα προκειμένου να το αγοράσω, φαινόταν ένα κανονικό πουκάμισο με ωραίο μακρύ μανίκι. Όταν ήρθε, κατάλαβα γιατί η ονομασία του ήταν Abstract Split Sleeve Blouse

    Γιατί το μανίκι ήταν χωρισμένο από τον ώμο ως τον καρπό, και άφηνε το χέρι να βγαίνει έξω… Λεπτομέρεια που μου ξέφυγε κατά την αγορά! Δεν αλλάζει την ομορφιά του σχεδίου του αλλά το κάνει λιγότερο ευκολοφόρετο, καθώς δύσκολα μπορεί να το φορέσει κανείς χειμώνα και είναι κρίμα να καλυφθεί από οποιοδήποτε πανωφόρι.

     

    Η ζώνη δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι παλιό κομμάτι κλασσικό … από τις ωραιότερες Louis Vuitton ζώνες, αγαπημένο δώρο. Δυστυχώς δεν βγαίνει πια ακριβώς με αυτό το δέρμα,  υπάρχουν όμως άλλες υπέροχες και εξίσου κλασσικές, και σε πολύ ωραία χρώματα.

    Οι γόβες είναι καστόρινες Nine West, αναπαυτικές, παρότι είναι ψηλές γιατί έχουν ένα ωραίο τετράγωνο τακούνι, και είναι σχετικά στρογγυλεμένες μπροστά (Denton ονομάζεται το μοντέλο). Επειδή τα παπούτσια τα φοράω πολλές ώρες, όταν βρω κάποιο ζευγάρι που με βολεύει, το αποκτώ σε όσα χρώματα μπορώ. Τις συγκεκριμένες τις έχω και σε ένα υπέροχο nude.

    Το κρεμαστό που διάλεξα να φορέσω είναι στο χρώμα της αγκράφας της ζώνης, και πολύ απλό στο σχέδιό του..  Με το συγκεκριμένο μοτίβο, μόνο κάτι πολύ απλό θα πήγαινε ή και τίποτα.

    Η τσάντα, η οποία μπορεί να κρατηθεί μέρα ή νύχτα εντός ή εκτός γραφείου, είναι Prada κλασσική μαύρη δερμάτινη, αγορασμένη στο Λονδίνο πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια μία επένδυση που δεν έχω μετανιώσει ποτέ, γιατί έχει αποδώσει ιδιαίτερα.

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram . 



    ΣΧΟΛΙΑ