• Business Of Fashion

    Amandine Ohayon: Ποια είναι η νέα CEO του οίκου Stella McCartney

    • NewsRoom
    Amandine Ohayon, Stella McCartneyMac

    Η Amandine Ohayon διορίστηκε διευθύνουσα σύμβουλος του οίκου Stella McCartney


    Η Amandine Ohayon διορίστηκε διευθύνουσα σύμβουλος του οίκου Stella McCartney και αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το WWD.

    Η έδρα της θα είναι στο Λονδίνο και θα αναφέρεται απευθείας στο διοικητικό συμβούλιο του οίκου Stella McCartney.

    Αντικαθιστά τον Gabriele Maggio, ο οποίος εντάχθηκε στη δυναμικό της εταιρείας πριν από τέσσερα χρόνια και φεύγει τον επόμενο μήνα για να αναζητήσει άλλες ευκαιρίες.

    Η Ohayon ήταν μέχρι τώα CEO του οίκου Pronovias και πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας της στη βιομηχανία ομορφιάς, συνεργαζόμενη με επωνυμίες όπως η YSL Beauty και η Armani Beauty.

    Έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της πολυτελούς μόδας και ομορφιάς, βοηθώντας εταιρείες να επιτύχουν κερδοφόρο ανάπτυξη και να μεταμορφώσουν τις δραστηριότητές τους.

    Σύμφωνα με τη σχεδιάστρια Stella McCartney οι ηγετικές ικανότητες και η μεγάλη εμπειρία της Ohayon στο επιχειρείν και σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές θα αποτελέσουν ισχυρά πλεονεκτήματα για να υπάρξει ένα λαμπρό μέλλον για την εταιρεία. Επιπλέον, όπως είπε, το πάθος της για την καταπληκτική μόδα και τις ηθικές αξίες την καθιστούν σπουδαία συνεργάτιδα στην προσπάθεια του οίκου να υποστηρίξει έναν βιώσιμο τρόπο επιδίωξης της επιχειρηματικής επιτυχίας.

    Για την ίδια την Ohayon, το brand Stella McCartney «αποτελεί την επιτομή της βιώσιμης πολυτέλειας και της ηθικής μόδας». «Μαζί με τη Stella», ανέφερε, «θα συνεχίσουμε να επαναπροσδιορίζουμε τον κλάδο, υπερασπιζόμενοι την καινοτομία και επιταχύνοντας παράλληλα την ανάπτυξη της εταιρείας με μια συνειδητή προσέγγιση που συνάδει με τις αξίες μας».

    Να σημειωθεί πως η Ohayon είναι απόφοιτος της γαλλικής σχολής διοίκησης επιχειρήσεων ESSEC και κάτοχος MBA στο luxury. Διετέλεσε επίσης επικεφαλής του τμήματος L’Oréal Luxe για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

    Δείτε επίσης

    Zeus+Δione: Ένα γούρι από το Α ως το Ω

    Η πιο πολύτιμη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων!



    ΣΧΟΛΙΑ