• Business Of Fashion

    4 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις το κλασικό ζιβάγκο

    • Μαργαρίτα Οικονόμου


    Το ζιβάγκο έχει αποδείξει την ευελιξία και την αξία του, καθώς δίνει το «παρών» κάθε χρονιά στις γυναικείες γκαρνταρόμπες, ενώ είναι πάντα ανάμεσα στις τάσεις της μόδας για το «μεταβατικό» φθινόπωρο και τον κρύο χειμώνα.

    Το συγκεκριμένο ρούχο τα τελευταία χρόνια έχει φορεθεί αρκετά από τις Fashionistas, δίνοντας μία νέα πνοή σε αυτό που θεωρείται από πολλούς ως «βαρετό» και «συνηθισμένο». Το ζιβάγκο μπορεί να συνδυαστεί με αρκετούς τρόπους και όχι μόνο με ένα παντελόνι. Πέρα από την ζεστασιά που μπορεί να προσφέρει τις κρύες ημέρες του χειμώνα, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα κομψό, παιχνιδιάρικο ή και σε «glam» σύνολο για την βραδινή έξοδο χωρίς να φαίνεται συντηρητικό, αρκεί να το ταιριάξει κανείς με τα σωστά κομμάτια.

    Το ζιβάγκο μπορεί να συνδυαστεί με επιτυχία με το αγαπημένο, αέρινο, καλοκαιρινό φόρεμά σου που δεν θες να το αποχωριστείς, τοποθετώντας το με τα υπόλοιπα ρούχα του καλοκαιριού. Στο συγκεκριμένο «πάντρεμα» το ζιβάγκο μπορεί να φορεθεί είτε από μέσα είτε από έξω, ολοκληρώνοντας το look με «cowboy» μπότες και ένα δερμάτινο jacket.

     

     

    Το ζιβάγκο μπορεί να δώσει έναν διαφορετικό – edgy αέρα και στην ολόσωμη φόρμα, φορώντας το από μέσα. Η «εργατική» φόρμα αμέσως μεταμορφώνεται σε ένα look, που δίνει τόσο ζεστασιά και κομψότητα όσο και το πλεονέκτημα της διαφορετικότητας, ξεχωρίζοντας από τα βαρετά σύνολα.

    Το ζιβάγκο όμως μπορεί να φέρει την διαφορά και σε neon χρώμα. Μια τολμηρή επιλογή που όμως είναι στις τάσεις της μόδας για αυτή την εποχή, το neon χρώμα, μπορεί να μετατρέψει ένα απλό σύνολο γραφείου σε ένα look που θα φωτογραφιζόταν στους δρόμους του Μιλάνου κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας. Το neon ζιβάγκο μπορεί να συνδυαστεί με ένα μονόχρωμο κουστούμι, οποιαδήποτε φούστα, ακόμα και με ένα απλό ή και δερμάτινο παντελόνι, δημιουργώντας τον πιο έξυπνο και στιλιστικά «άρτιο» συνδυασμό.

     

    Ακόμη, μια ανιδιοτελή αγάπη αποτελεί και η σχέση του ζιβάγκο με το denim. Ένας έρωτας που πάντα θα υπάρχει, κάθε χρόνο σε κάθε γκαρνταρόμπα. Μια εύκολη επιλογή αποτελεί ο συνδυασμός τους, ο οποίος δεν χρειάζεται να είναι «βαρετός». Η κάθε εμφάνιση μπορεί να μεταμορφωθεί στην επιτομή του στιλ, με την προσθήκη των σωστών αξεσουάρ. Ένα καπέλο, όπως ένας μπερές, μια ζώνη και τα σωστά παπούτσια μπορεί να απογειώσουν το look. Όπως και να έχει όμως το καλύτερο αξεσουάρ για την τέλεια εμφάνιση είναι η αυτοπεποίθηση.



    ΣΧΟΛΙΑ