• Patmos Aktis Suites & Spa

    Bons Vivants

    Patmos Aktis Suites & Spa: Discover the Essence

    • NewsRoom

    Ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας στο Αnassa Spa

    Όσοι επιθυμούν να εξερευνήσουν έναν νέο προορισμό φέτος το καλοκαίρι δεν πρέπει να κοιτάξουν πέρα από την Πάτμο, ένα μικρό ελληνικό νησί στο συγκρότημα των Δωδεκανήσων που προσφέρει την ευκαιρία μια γραφικής απόδρασης, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

    Συνδυάζοντας το θρησκευτικό παρελθόν με το κοσμοπολίτικο παρόν, η Πάτμος με τη άγρια μεσογειακή της ομορφιά και τον αριστοκρατικό της αέρα, «μαγεύει» τους επισκέπτες και τους παρασύρει σε ένα ταξίδι αισθήσεων, γεύσεων και συναισθημάτων.

    Ανάμεσα στις ανεξερεύνητες ομορφιές του νησιού, στον γραφικό κόλπο του Γροίκου, βρίσκεται ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία των Δωδεκανήσων, το Patmos Aktis Suites & SpaΈνα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων – το μοναδικό στο νησί – το οποίο χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη περιβαλλοντική ευαισθησία και σεβασμό στο φυσικό τοπίο.

    Ανεβάζοντας τον πήχη για την απόλυτη εμπειρία διακοπών, το Patmos Aktis Suites & Spa διαθέτει το μοναδικό κέντρο ευεξίας πέντε αστέρων του νησιού με έναν επιλεγμένο κατάλογο υπηρεσιών περιποίησης για αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.

    «Είναι ένα ξενοδοχείο-κόσμημα του Αιγαίου που αποτελεί ιδανικό παραθαλάσσιο προορισμό για ξεκούραση και αναψυχή, αλλά και τόπο αναζωογονητικής απομόνωσης και περισυλλογής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Θεόδωρος Τερζόπουλος, νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Patmos Aktis.

    ANASA Wellness & Spa: Αξέχαστη εμπειρία ευεξίας

    Για χαλάρωση και αναζωογόνηση, ένας είναι ο προορισμός: ANASA Wellness & Spa.

    Άρτια σχεδιασμένο, το spa συνδυάζει εξαιρετικές θεραπείες περιποίησης προσώπου, σώματος αλλά και πνεύματος υποστηρίζοντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

    Ο χώρος του spa βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο του ξενοδοχείου εκεί όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα τους, μέσω των εναλλακτικών θεραπειών που βασίζονται στη θεραπευτική δύναμη της φύσης.

    ANASA Wellness & Spa

    Το ANASA Wellness & Spa περιλαμβάνει θεραπείες με εξειδικευμένα προϊόντα από τη βραβευμένη μάρκα «Ιla».

    Η επώνυμη βρετανική μάρκα έχει αναπτύξει μια φιλοσοφία στις θεραπείες της, η οποία λειτουργεί στο εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο του σώματος και βασίζεται στην ολιστική προσέγγιση με συστατικά που προέρχονται από τη φύση όπως  θεραπευτικά φυτά, λουλούδια και βότανα. Ένα από τα βασικά συστατικά του brand «Ila» είναι τα ροδοπέταλα που προέρχονται από την Ινδία, τα οποία φημίζονται για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες.

    Τα προϊόντα της βρετανικής μάρκας «Ιla»

    Όλες οι θεραπείες με την υπογραφή του ANASA Wellness & Spa υπόσχονται να φροντίσουν τα επίπεδα ενέργειας και να χαλαρώσουν τόσο το σώμα όσο και την ψυχή.

    Ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης

    Οι υπηρεσίας ευεξίας και χαλάρωσης δεν σταματούν εδώ, καθώς στο Patmos Aktis Suites & Spa, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα χρήσης των χώρων της σάουνας, του χαμάμ, της εσωτερικής πισίνας ή του χώρου περιποίησης των άκρων.

    Οι εγκαταστάσεις του spa περιλαμβάνουν επίσης μια αίθουσα προπόνησης, εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα όργανα γυμναστικής, βάρη και στρώματα για ασκήσεις εδάφους, εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες ένα πρόγραμμα γυμναστικής χωρίς διακοπή, ακόμα και στις διακοπές τους.

    Το εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπειών και δραστηριοτήτων σχεδιάζεται επίσης από την ομάδα ειδικών θεραπευτών με βάση τις ατομικές ανάγκες και στόχους του κάθε επισκέπτη.

    Στο κατάστημα που υπάρχει στο χώρο του spa, διατίθενται προϊόντα θεραπειών για να τονώσετε την υγεία και την ευεξία σας.

    ANASA Wellness & Spa
    ANASA Wellness & Spa