• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Goldman Sachs: Η Sheila Patel αποσύρεται από το τμήμα που διαχειρίζεται 1,8 τρισ. δολάρια

    • Bloomberg

    Sheila Patel, chairman of Goldman Sachs Asset Management


    Η Sheila Patel, πρόεδρος της μονάδας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της Goldman Sachs, αποσύρεται.

    Mετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στην εταιρεία, αποφάσισε να αφήσει τη θέση της από το τμήμα του ομίλου που διαχειρίζεται 1,8 τρισ. δολάρια.

    Η Patel συγκαταλέγεται στις πιο μεγάλες σε ηλικία γυναίκες της εταιρείας. Κατάφερε να πάρει μέρος σε κάποια από τα σημαντικότερα ραντεβού της Goldman με επενδυτές σε όλο τον κόσμο.

    Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sachs, Ντέιβιντ Σόλομον, θα παραιτηθεί από τη θέση της αλλά θα παραμείνει ως σύμβουλος από το νέο έτος.

    «Η Sheila έχει συμβάλει στην κουλτούρα μας, ενώ υπήρξε και μέντορας για πολλούς επαγγελματίες της Goldman Sachs σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Σόλομον.

    Η Patel ανέβηκε στις υψηλότερες θέσεις της Goldman το 2006, όταν ορίστηκε ως συνεργάτης μέσα σε τρία χρόνια από την ένταξή της στην εταιρεία. Διετέλεσε μέλος της επιτροπής διαχείρισης της τράπεζας στην Ευρώπη, και είχε υπο την εποπτεία της τους ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς περιβαλλοντικών, κοινωνικών  και επενδυτικών επιπτώσεων.

    Πριν από την ένταξή της στη μονάδα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, εργάστηκε σε διάφορους ρόλους στο τμήμα μετοχών, όπως ως επικεφαλής στην Ασία και επικεφαλής πωλήσεων παραγώγων στις ΗΠΑ.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ