• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Φόβoυς για lockdown στο Πεκίνο πυροδοτεί η έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Κίνα

    Επιδεινώνεται όλο και περισσότερο η νέα έξαρση του κορονοϊού στην Κίνα, με την αύξηση των κρουσμάτων

    Επιδεινώνεται όλο και περισσότερο η νέα έξαρση του κορονοϊού στην Κίνα, με την αύξηση των κρουσμάτων στο Πεκίνο να πυροδοτεί φόβους για lockdown στην πόλη


    Επιδεινώνεται όλο και περισσότερο η κατάσταση με τη νέα έξαρση του κορονοϊού στην Κίνα, με την αύξηση των κρουσμάτων στο Πεκίνο να πυροδοτεί φόβους για lockdown στην πόλη, μετά την κρίση στη Σαγκάη που έχει ήδη προκαλέσει τεράστια προβλήματα.

    Η ανησυχία ότι η επιμονή της Κίνας στη στρατηγική του «Covid Zero» θα προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα στην οικονομία επηρεάζει σήμερα εμφανώς την πορεία των μετοχών, της τιμής του πετρελαίου και του σιδηρομεταλλεύματος, ενώ πυροδότησε αγορές πανικού στο Πεκίνο, με τους κατοίκους να θέλουν να προετοιμαστούν για παν ενδεχόμενο.

    Το Πεκίνο, με πληθυσμό άνω των 20 εκατ. κατοίων και πολιτικό κέντρο της χώρας, έχει σφραγίσει ήδη δεκάδες οικιστικά συγκροτήματα, ζητώντας από τους κατοίκους συγκεκριμένων συνοικιών να ελέγχονται με τεστ τρεις φορές την εβδομάδα, μετά την αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφηκε το σαββατοκύριακο.

    Διαβάστε επίσης

    Διαφέρει το Πάσχα από την Πρωτοχρονιά;

    Εμπορικά: Στα 270 ευρώ τα ενοίκια στην Ερμού, αλλά υστερούν των τιμών του 2019

    Ποιος είναι ο Έλληνας που οι ξένοι αποκαλούν Mr Netflix;



    ΣΧΟΛΙΑ