ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συμφωνία για την εξαγορά ενός πολυτελούς resort στο Μάουι, έναντι περίπου 1,1 δισ. δολαρίων, κατέληξε μία από τις μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρείες παγκοσμίως, η Blackstone Group LP, σύμφωνα με πηγή που έχει γνώση του θέματος.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η εταιρεία private equity Blackstone σχεδιάζει να αγοράσει το Grand Wailea από το GIC Pte, το ταμείο αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου της Σιγκαπούρης.
Το συγκεκριμένο deal θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο που έχει κλείσει ποτέ για ένα και μόνο ξενοδοχείο στις ΗΠΑ. Το ρεκόρ ανήκει μέχρι στιγμής στον κινεζικό ασφαλιστικό όμιλο Anbang Insurance Group Co., που αγόρασε το Waldorf Astoria στο Μανχάταν από την Hilton Worldwide Holdings έναντι 1,95 δισ. δολαρίων πριν από τρία χρόνια περίπου.
Το Wailea διαθέτει 780 δωμάτια, φέρει την επωνυμία του Waldorf Astoria και βρίσκεται υπό τη διαχείριση του Hilton.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citi για Τράπεζα Πειραιώς: Γιατί στο bull σενάριο βλέπει τη μετοχή στα 15,15 ευρώ
- Nέα επίθεση drones και πυραύλων του Ιράν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου» τονίζουν οι Φρουροί της Επανάστασης
- Τραμπ: «Ο πόλεμος νομίζω θα τελειώσει πολύ σύντομα» – Εξετάζουμε άρση ορισμένων κυρώσεων στο πετρέλαιο (upd)
- ΕΟΔΥ: Τι λέει ο Χ. Χατζηχριστοδούλου στο Mononews – Η τοποθέτηση του Ά. Γεωργιάδη και το θρίλερ της επόμενης μέρας



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.