ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις εκτιμήσεις της αναφορικά με τις παθητικές εκροές των αναδυόμενων αγορών του MSCI Emerging Index παρουσιάζει η Wood σε έκθεσή της, με ημερομηνία 15 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τον οίκο, οι παθητικές εκροές στις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης διαμορφώνονται στα 670 εκατ. δολάρια εκ των οποίων τα 211 εκατ. ευρώ υπολογίζονται στην Ελλάδα.
Οι διαγραφές των Eurobank, Rushydro και Εθνικής Τράπεζας συγκαταλέγονται στις 10 μεγαλύτερες μετοχές σε βαρύτητα οι οποίες θα παύσουν να συμπεριλαμβάνονται στο δείκτη MSCI Standard.
Σύμφωνα με τη Wood, η διαγραφή της μετοχής της O2 CR από τον δείκτη MSCI Czech Republic ήταν η πιο αναπάντεχη.
Η βαρύτητα της Ελλάδας στο δείκτη MSCI Emerging μειώνεται από 0,27% στο 0,22%, όπως είχε αναφέρει και η Morgan Stanley.
Για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς οι εκτιμώμενες εκροές υπολογίζονται στα 32 εκατ. δολάρια, για την Eurobank στα 104 εκατ. δολάρια και για τη μετοχή της ΕΤΕ στα 70 εκατ. δολάρια.
Παράλληλα ο οίκος υπολογίζει και τις παθητικές εκροές και στις υπόλοιπες μετοχές που συμμετέχουν στον δείκτη MSCI Emerging Greece.
Ενδεικτικά για τον ΟΤΕ, οι εκροές υπολογίζονται στα 1,2 εκατ. δολάρια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.