• Business

    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος (Folli Follie): «Για όλα φταίει ο πατέρας μου – Είναι χρέος μου να παραμείνω»

    • NewsRoom

    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος. Folli Follie


    «Η αποχώρησή μου» από τον όμιλο Folli Follie Group «θα διευκόλυνε πολλούς που θέλουν να καταρρεύσει ο όμιλος και να επωφεληθούν από την εκποίηση σε συμφέρουσες τιμές. Είναι χρέος μου να παραμείνω και να το παλέψω», δηλώνει σε συνέντευξή του ο διευθύνων σύμβουλος της Folli Follie Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, παίρνοντας θέση για την πολύκροτη υπόθεση.

    Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος δηλώνει πλήρη άγνοια για τα υπερτιμημένα οικονομικά στοιχεία του ομίλου Folli Follie στην Ασία, που ήρθε να επιβεβαιώσει και το πόρισμα της Alvarez & Marsal και επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στον πατέρα του, ιδρυτή και βασικό μέτοχο της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο.

    Παράλληλα, υποστηρίζει ότι έχει βρει επενδυτές για να στηρίξουν τον όμιλο, τους οποίους, ωστόσο, δεν μπορεί να αποκαλύψει και υπογραμμίζει ότι έχει απαιτήσει από τον πατέρα του, που είναι και ο βασικός μέτοχος του ομίλου, να συμμετάσχει στο σχέδιο εξυγίανσης «με όρους που θα οδηγήσουν την εταιρεία στην επόμενη μέρα με είσοδο νέου επενδυτή, ακόμα κι αν αυτό είναι επιζήμιο για τα μετοχικά του δικαιώματα». Τέλος ο CEO της FF Group δηλώνει ότι δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλη η αλήθεια για τον Κουτσολιούτσο: Λέει ότι δεν έκλεψε, αλλά έχει βγάλει 115 εκατ. ευρώ από πωλήσεις μετοχών



    ΣΧΟΛΙΑ