• Big Story

    Τραγωδία στην Πλ. Βικτωρίας: Μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, το 39χρονο θύμα (video) upd

    • NewsRoom


    Μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών δημοτικού ήταν η 39χρονη άτυχη που έχασε τη ζωή της το πρωί της Πέμπτης 1η Δεκέμβρη στη κέντρο της Αθήνας. Η ισχυρή έκρηξη που εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 09:30 το πρωί στο κατάστημα των Εverest στην πλατεία Βικτωρίας, στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Χέυδεν, εξελίσσεται σε τραγωδία με τις πληροφορίες να μιλούν για την άτυχη λογίστρια, που εργαζόταν μεν στην εταιρεία και κατα πάσα πιθανότητα ειχε πάει το πρωί στο κατάστημα προκειμενου να κάνει κάποιο έλεγχο. 

    Τραγική ειρωνία, ο άντρας της άτυχης γυναίκας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε κατάστημα Everest το οποίο μάλιστα βρίσκεται κοντά στην πλατεία Βικτωρίας.

    Από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλα πέντε άτομα, τέεσερα από τα οποία έχουν μεταφερθεί στο «Γ. Γεννηματάς»  με ελαφρά τραύματα και ένα ακόμη, που έχει οδηγηθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

    Όπως δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ο κ. Δημοσθένης Σούτσος, Δ/ντης ιατρικής υπηρεσίας, η κατάσταση των τριών τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

    «Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία καθώς είναι ελεγχόμενη. Ο τέταρτος τραυματίας θα κρατηθεί λόγω των εγκαυμάτων που φέρει. Αυτός που ήρθε στο νοσοκομείο ήταν εργαζόμενος. Οι υπόλοιποι ήταν παρευρισκόμενοι στον χώρο που μπορεί να έπιναν έναν καφέ. Όλοι είναι νεαρά άτομα. Ο μεγαλύτερος είναι ο εργαζόμενοις που είναι 42 ετών» ανέφερε.

    Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Ωστόσο, πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εμείς Μνημόνιο 4 και ο Αλέξης Κούβα: Στα 300.000 δολάρια ο λογαριασμός του ταξιδιού 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία: Ετοιμάζεται για πόλεμο ο Ερντογάν – Τι αναφέρουν οι μυστικές υπηρεσίες στην Αθήνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τουρκία: Μαζέψτε τον Ερντογάν και τους αυλικούς του – Με απύθμενο θράσος ζητούν 18 νησιά από την Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ