• Big Story

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πρόταση Μιχόπουλου στη Μαρία Χούκλη και το όχι στην ΕΡΤ

    Μαρία Χούκλη

    Μαρία Χούκλη, δημοσιογράφος


    Δεν πρόλαβε καλά-καλά να αφήσει τον Ant-1,αφού η έλευση Χατζηνικολάου και το άκομψο «άδειασμα» από το κανάλι «έσπρωξαν» την Μαρία Χούκλη στην έξοδο και ήδη η εξαίρετη συνάδελφος είχε την πρώτη πρόταση για το μέλλον της.

    Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο προϊστάμενος στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Θοδωρής Μιχόπουλος, επικοινώνησε με την πρώην anchorwoman στο κανάλι του Αμαρουσίου ζητώντας της να σκεφτεί πολύ σοβαρά, το ενδεχόμενο μετακίνησης της στην κρατική τηλεόραση.

    Το παρασκήνιο κάνει λόγο για μια σοβαρή πρόταση που περιελάμβανε πρωτίστως λένε οι καλά γνωρίζοντες την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης.

    Σε εποχές όπου η κρίση έχει κυριολεκτικά διαλύσει τον χώρο των ΜΜΕ και η ανεργία έχει εκτοξευθεί στα ύψη, αν στην θέση της κ. Χούκλη βρισκόταν κάποιος άλλος/η συνάδελφος, θα έλεγε αμέσως το ναι.

    Μόνο που η Μαρία Χούκλη επέλεξε με την ευγένεια που την διακρίνει να αρνηθεί από την πρώτη στιγμή την πρόταση του κ. Μιχόπουλου, χωρίς καν να την σκεφθεί για λίγες ημέρες, πριν απαντήσει.

    Η ίδια σύμφωνα με ανθρώπους που την γνωρίζουν καλά θεώρησε ότι μια τέτοια κίνηση θα έδινε αφορμή για ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις εντός και εκτός χώρου.

    Θεώρησε μάλιστα, ότι θα ήταν τουλάχιστον άκομψο από πλευράς της και ειδικά μετά τα όσα έγιναν με τα ιδιωτικά κανάλια και τις άδειες, να γίνει κάτι σαν κυβερνητικό τηλεοπτικό «δεκανίκι», λέγοντας ναι στην πρόταση Μιχόπουλου.

    Επέλεξε λοιπόν το όχι στο ενδεχόμενο να υπογράψει στην κρατική τηλεόραση και αφού ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, επέστρεψε στην νέα της καθημερινότητα.

    Αυτήν που μετά από πάρα πολλά χρόνια την θέλει προσωρινά εκτός τηλεόρασης, μετά το πικρό – με τον τρόπο που ήρθε – αντίο από τον ρόλο της ως κεντρικής παρουσιάστριας στο δελτίο του Ant-1.

    Γι’ αυτό άλλωστε προτίμησε να χαιρετήσει μόνο συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς την τελευταία της ημέρα και όχι στελέχη της διοίκησης του καναλιού, που προετοιμάζεται για την εποχή Χατζηνικολάου, η οποία ξεκινάει σε δύο εβδομάδες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πηγές του Μάκη Σκλαβενίτη στο mononews.gr: Από την Παρασκευή περιμέναμε την απόφαση για την Μαρινόπουλος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Στουρνάρας: Ζητά από τις τράπεζες τα στοιχεία των μεγαλοοφειλετών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάγκαλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: “Πλουσιόπαιδα, κωλοτριβόντουσαν στα καθίσματα των καφετεριών της πλατείας Εξαρχείων”



    ΣΧΟΛΙΑ