• sports

    ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Χάος στο 90′ στο ντέρμπι – Μπήκε στο γήπεδο με περίστροφο ο Σαββίδης!

    • NewsRoom


    Ένταση λίγο πριν το τέλος του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, το οποίο σε μεγάλο βαθμό μπορεί να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, προκάλεσε η υπόδειξη του βοηθού του αγώνα.

    Ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ με τον Βαρέλα στο 90΄, με υπόδειξη του βοηθού Ποντίκη, το γκολ δε μέτρησε για να ακολουθήσει… αλαλούμ στον αγωνιστικό χώρο. Στο γήπεδο μπήκε  και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ζητούσε από τους παίκτες του «Δικεφάλου» να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο. Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του βορρά» έφυγε από τη σουίτα του και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο σε έξαλλη κατάσταση, κάνοντας «ντου» προς το διαιτητικό τρίο και ζητώντας το λόγο για το ακυρωθέν τέρμα.

    Ο διαιτητής Κομίνης μπροστά σε αυτή την κατάσταση πήρε τους συνεργάτες του και μπήκαν στ΄ αποδυτήρια, έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα.

    Εν τω μεταξύ, σχόλια προκάλεσε μια εκ των φωτογραφιών από την είσοδο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ όπου ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να κουβαλά πάνω του περίστροφο!

    Πάντως, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε μετά την προσωρινή διακοπή, καθώς η ΑΕΚ αρνείται να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς όπως υποστηρίζουν από την ομάδα, δέχτηκαν μπαράζ φραστικών επιθέσεων και απειλών από τον ισχυρό άνδρα του «δικέφαλου του Βορρά». Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν ο Ιβάν Σαββίδης, απείλησε τον ρέφερι μετά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο, λέγοντάς του «είσαι νεκρός»!

    Τελικά, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά, έπειτα από 2 ώρες, παρά τις συνεχείς διαβουλεύσεις, καθώς η ΑΕΚ αρνήθηκε να επιστρέψει στο γήπεδο.

    Την ίδια ώρα, πάντως, σύγχυση επικρατεί με το τι αναφέρει ο διαιτητής, καθώς σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, ο Καμίνης αποφάσισε τελικά να μετρήσει το γκολ! Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι αν θεωρηθεί υπεύθυνος ο ΠΑΟΚ ή η ΆΕΚ για τη διακοπή, καθώς ανάλογα με το τι αναφέρει ο διαιτητής, καθώς έτσι θα προκύψει τελικά ο νικητής του αγώνα. Σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, ο Καμίνης φέρεται να θεωρεί πως η ΑΕΚ είναι υπεύθυνη για τη διακοπή, οπότε ο αγώνας θα καταλογιστεί με 3-0 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους 3 βαθμούς-Παίζει με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Προϊόν πολιτικής παρέμβασης η άρση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένταση στη Θεσσαλονίκη: Μολότοφ και χημικά στην πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ