• Πολιτική

    Όταν ο Φώτης Κουβέλης έλεγε πως δεν νοείται συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο…

    • NewsRoom


    Το τηλέφωνο του πρωθυπουργού στον Φώτη Κουβέλη για να αναλάβει θέση στην κυβέρνηση ικανοποίησε τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος μετά από τρία χρόνια στο περιθώριο, βρέθηκε ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Ο κ. Κουβέλης θα πρέπει να συνεργαστεί με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο οποίος από εδώ και πέρα θα είναι ο πολιτικός του προϊστάμενος. Η συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται με ενδιαφέρον, ειδικά αν θυμηθεί κανένας τις δηλώσεις των δύο πρώην πολιτικών αντιπάλων, στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν.

    Τότε που ο, «αντιμνημονιακός» Πάνος Καμμένος ορκιζόταν πως δεν θα συνεργαστεί ποτέ με ανθρώπους που ψήφισαν μνημόνια και χαρακτήριζε ως «γερμανοτσολιάδες» τα μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη. Μάλιστα, όπως «θυμήθηκε» η (προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία) « Ομάδα Αλήθειας», ο κ. Καμμένος είχε χαρακτηρίσει τον Φώτη Κουβέλη ως «άρχοντα των μαξιλαριών».

    Αντίστοιχη ήταν και η άποψη του ίδιου του Φώτη Κουβέλη για τον σημερινό υπουργό Εθνικής Άμυνας. Πίσω στο 2012, σε ανάρτησή του στο Τwitter, δεν είχε κρύψει την απέχθειά του για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον νυν Πάνο Καμμένο. Όπως έγραφε χαρακτηριστικά: «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε».

    Βέβαια, από τότε πολλά έχουν αλλάξει και για τους δύο, οι οποίοι αναμένεται με χαμόγελα και ζεστές φιλοφρονήσεις μπροστά στις κάμερες να δηλώσουν πως όλα είναι πλέον… «περασμένα, ξεχασμένα»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Γλέντι» στο Twitter με την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στην Κυβέρνηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός – Μεγάλη έκπληξη ο Φώτης Κουβέλης, ο Δραγασάκης υπουργός Οικονομίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το αιχμηρό σχόλιο του Άδ. Γεωργιάδη για τον Φώτη Κουβέλη



    ΣΧΟΛΙΑ