• Πολιτική

    Το αιχμηρό σχόλιο του Άδ. Γεωργιάδη για τον Φώτη Κουβέλη

    • NewsRoom
    Γεωργιάδης για ανατιμήσεις: Θα πάρουμε μέτρα αν χρειαστεί - Δεν χρειάζεται πανικός


    Η μεγάλη έκπληξη του μίνι ανασχηματισμού ήταν σίγουρα ο Φώτης Κουβέλης, ο πρώην επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ και μέλος της «τριανδρίας» που σχημάτισε την κυβέρνηση Σαμαρά, (Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης), ο οποίος αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, στη θέση του Δημήτρη Βίτσα.

    Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στη κυβέρνηση ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκε την στάση που κράτησε ο Φώτης Κουβέλης κατά την διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, όταν αρνήθηκε να αναλάβει ο ίδιος την θέση προκειμένου να υποστηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές

    «Ο Φώτης Κουβέλης στην Κυβέρνηση….Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twittter, χρησιμοποιώντας μια από τις αγαπημένες φράσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

    Αργότερα το βράδυ επανήλθε με δεύτερο σχόλιο: «Ποιος άνθρωπος θα προτιμούσε από το να γίνει Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να καταντήσει Αναπληρωτής του Πάνου Καμμένου;…ο Φώτης Κουβέλης…»

    ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου

    Δηκτικό ήταν και το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με την τοποθέτηση του κ. Κουβέλη αλλά και τον ίδιο τον ανασχηματισμό.

    Συγκεκεριμένα αναφέρει: «Ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου, οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου, τον κ. Φώτη Κουβέλη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός – Μεγάλη έκπληξη ο Φώτης Κουβέλης, ο Δραγασάκης υπουργός Οικονομίας



    ΣΧΟΛΙΑ