• Big Story

    Όλο το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση Βγενόπουλου να αναλάβει πλήρως την ηγεσία της MIG

    Ανδρέας Βγενόπουλος

    Ανδρέας Βγενόπουλος


    Την απόφαση του συμμετέχει στο καθημερινό management των εταιριών της MIG μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο δικαστικό μέτωπο που αφορούν τον CEO  της MIG Θύμιο Μπουλούτα γνωστοποίησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της MIG πλέον θα είναι εκτελεστικός πρόεδρος της μητρικής εταιρίας. Σε αυτή την απόφαση σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr συμφώνησε η Τράπεζα Πειραιώς και η Dubai Holdings.

    Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο Εκτελεστικός, πλέον, Πρόεδρος της MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος ανέφερε τα κάτωθι:

    «Παρότι οι οικονομικές επιδόσεις του Ομίλου MIG επιδεικνύουν συνεχή και σημαντική βελτίωση και μάλιστα σε ένα αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, οι προκλήσεις για το υπόλοιπό της φετινής χρονιάς είναι μεγάλες και σημαντικές.

    Σ΄αυτά τα πλαίσια, με την σύμφωνη γνώμη των μεγάλων μετόχων και την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της MIG, αποφάσισα να ενισχύσω την εκτελεστική διοίκηση του Ομίλου ώστε να συνδράμω στην επιτυχή αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων, που εκτός από τις αβέβαιες εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις σε τομείς δραστηριότητάς μας όπως η Υγεία, το Γάλα, τα Τρόφιμα, η Εστίαση, η Ακτοπλοϊα κ.λ.π. περιλαμβάνουν και την επιτυχή ολοκλήρωση της προσφυγής μας κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο (διεκδίκηση αποζημίωσης άνω του 1 δισ. Ευρώ), παρά τις κακόπιστες και παρενοχλητικές αντιδράσεις της εναγομένης».



    ΣΧΟΛΙΑ