• Big Story

    Νέα Δημοκρατία για τη νέα συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη: «Αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής»

    ΔΟΛ

    Ιβάν Σαββίδης. Επιχειρηματίας


    Σε υψηλούς τόνους απάντησε η Νέα Δημοκρατία στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο οποίος για μια ακόμα φορά επιτέθηκε στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

    Ο κ. Σαββίδης στη συνέντευξή του τόνισε πως δεν έχει πρόθεση να εμπλακεί με την πολιτική, πρόσθεσε ότι απλά υπερασπίζεται τον εαυτό του από κριτικές που δέχεται (με εκφράσεις όπως “Ρώσος” ή “ξένος” και “ολιγάρχης”), ενώ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως με τη στάση του δεν βοηθά το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα να αναπτυχθεί , ούτε «να βελτιώνει ενεργητικά το επενδυτικό κλίμα, να συμβάλλει στην εξάλειψη νομοθετικών εμποδίων και να σχηματίζει θετικές προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή της επιχειρηματικότητας». 

    Στην σκληρή της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει πως η Κυβέρνηση χάρισε στον ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων, με αντάλλαγμα να επιτίθεται συνεχώς στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και να τον βοηθά να εισέλθει στον Τύπο. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής.»

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

    «Κάθε πολίτης έχει ασφαλώς το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

    Όταν, όμως, σε κάποιον επιχειρηματία χαρίζονται από την Κυβέρνηση πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και εκείνος ως αντάλλαγμα επιτίθεται συνεχώς στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και εξαγοράζει Μ.Μ.Ε., αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής.

    Και αυτό προκαλεί όλους τους Έλληνες ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές και πολιτικές τους απόψεις, αλλά ανεξάρτητα και από τον τόπο καταγωγής και τις ποδοσφαιρικές τους προτιμήσεις».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιβάν Σαββίδης: Είναι δικαίωμά μου να εκφράζω πολιτική άποψη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη δήλωση Μαξίμου για Μητσοτάκη: «Άντε και στην Αθλητική Κυριακή»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητσοτάκης-Μπόμπολας: Άγριος πόλεμος πολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου



    ΣΧΟΛΙΑ