• Big Story

    Επιχείρηση εκφοβισμού που στράβωσε στην πορεία η δολοφονία Ζαφειρόπουλου;

    Ζαφειρόπουλος


    Με γοργούς ρυθμούς και ιδιαίτερη επμονή ξετυλίγουν το κουβάρι της άνανδρης δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Εξετάζοντας λεπτομέρως τα διαθέσιμα στοιχεία που έχουν, δηλαδή τη βαλλιστική εξέταση, τα πρώτα αποτελέσματα στην ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, την κατάθεση του 32χρονου συνεργάτη και το υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων και της διαχείρισης κυκλοφορίας προσπαθούν να βρουν τους δράστες της αποτρόπαιας δολοφονίας.

    Πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση, που θα απασχολήσει για καιρό την Ασφάλεια, καθώς όσο περνούν οι ώρες γίνεται σαφές πως άλλοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί και άλλοι οι ηθικοί.

    Λαμβάνοντας υπόψη την προχειρότητα και τον ερασιτεχνισμό των δύο αλλοδαπών δραστών, οι αστυνομικοί είναι σχεδόν πεπεισμένοι πως πρόκειται για μια επιχείρηση εκφοβισμού, που στράβωσε στην πορεία. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και οι σημειώσεις του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς πιστεύεται πως σε αυτά τα χαρτιά βρίσκονται οι ηθικοί αυτουργοί.

    Ωστόσο, οι τεράστιες διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση, μπορεί να φοβίσει τους δράστες και να σκεφτούν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Σε κάθε περίπτωση, η σοκαριστική αυτή εκτέλεση του 52χρονου δικηγόρου και πατέρα δυο παιδιών αναμένεται να μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε κατάσταση σοκ οι συνάδελφοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, που δολοφονήθηκε άνανδρα στο γραφείο του



    ΣΧΟΛΙΑ