Μια μεγάλη έκπληξη είχε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τα “32” νέα στελέχη από το Μητρώο Στελεχών της “γαλάζιας” παράταξης. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο τύπου της ΝΔ, ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που τράβηξε την προσοχή και άρχισε να συζητιέται ανάμεσα στους βουλευτές του κόμματος, ήταν εκείνο του στρατηγού ε.α. Θεόδωρου Σιδηρόπουλου.
Αφορμή για τα σχόλια είναι το γεγονός ότι ο κ. Σιδηρόπουλος είναι ο σύζυγος της βουλευτής της Β’ Αθηνών της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα. Άλλωστε η “γαλάζια” βουλευτής στο βιογραφικό της χρησιμοποιεί και το όνομα του συζύγου και παρουσιάζεται ως Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου.
Έτσι μεταξύ των νέων στελεχών που συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς ήταν και ο σύζυγος της κα Παπακώστα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι αλλάζει από το 2026 στις συντάξεις: Νέοι κανόνες για την προσωπική διαφορά
- Ολυμπιακός: Το ματς της χρονιάς – Yποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης
- Metlen: Πόσα έβγαλαν τα funds από το short selling σε δύο μήνες
- Οι super 10, η λάμψη σε Metlen και ΑΕΜ, η μεγάλη μπάλα της Σεμίραμις Παληού, ποια μετοχή του Buffett κάνει ράλι, πού θα επενδύσει το αμερικάνικο DFC και η βραδιά για τον Βαρδή τον «αϊτό της Κρήτης»