• Big Story

    Η Υβέτ Κοσμετάτου της Vodafone καρδιοχτύπησε φίλους και συγγενείς – Ήταν στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε με το μικρό της κοριτσάκι

    Υβέτ Κοσμετάτου

    Υβέτ Κοσμετάτου


    Η φράση «όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή» ταιριάζει απόλυτα στα όσα έζησε η κ. Υβέτ Κοσμετάτου χτες το βράδυ στο Μάντσεστερ, αφού ήταν παρούσα μαζί με την κόρη της στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε, μαζί με χιλιάδες άλλους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους.

    Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Vofafone έζησε μαζί με το παιδί της στιγμές αγωνίας, λίγα λεπτά μετά το τέλος της συναυλίας, όταν εξερράγη η βόμβα που σκόρπισε τον θάνατο σε είκοσι δύο άτομα και τραυμάτισε άλλα πενήντα εννιά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Κοσμετάτου προσπάθησε και σε μεγάλο βαθμό κατόρθωσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της μέσα στον πανικό που ακολούθησε, τις κραυγές αγωνίας των τραυματισμένων και το πανδαιμόνιο στον συναυλιακό χώρο.

    Μαζί με την κόρη της κατόρθωσαν μετά από αρκετή ώρα να βγουν έξω από τον χώρο και προσπάθησαν να βρεθούν σε ασφαλές μέρος, αφού ο πανικός ήταν διάχυτος και οι άνθρωποι έτρεχαν σαν αλαφιασμένοι, με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους.

    Όταν έγινε αυτό, είχε ήδη αρχίσει να χτυπάει το τηλέφωνό της, αφού η είδηση για την επίθεση είχε γίνει γνωστή και στην Ελλάδα, κάτι που σήμανε συναγερμό στον σύζυγό της Ανδρέα Γαβριηλίδη, αλλά και σε συγγενικά της πρόσωπα.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της EGON Zehnder ηρέμησε μόνο όταν η σύζυγός του απάντησε στο τηλέφωνο και τον διαβεβαίωσε ότι είναι καλά τόσο η ίδια όσο και η κόρη τους, σε μια νύχτα που ξεκίνησε ιδανικά και εξελίχθηκε σε μια ανείπωτη τραγωδία για δεκάδες ανθρώπους και τις οικογένειές τους.

    Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον της κ. Κοσμετάτου, η ίδια είχε κανονίσει από καιρό να δώσει το παρόν στην συγκεκριμένη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, μαζί με την κόρη της που λατρεύει την συγκεκριμένη τραγουδίστρια, σε ένα βράδυ που σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αναγνωρίστηκε ο βομβιστής αυτοκτονίας του Μάντσεστερ – 22χρονος με καταγωγή από τη Λιβύη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ: Ποια είναι η Αριάνα Γκράντε και η σχέση της με την Ελλάδα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαρύ πένθος στο Μάντσεστερ: Γεμάτη παιδιά, κυρίως κορίτσια η συναυλία της Αριάνας Γκράντε



    ΣΧΟΛΙΑ