• Business

    Νέα επίθεση της QCM στην Folli Follie: Άφαντοι οι πελάτες στη Νέα Υόρκη-Προαναγγέλλουν δεύτερη έρευνα

    • NewsRoom

    Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Μια ακόμη επίθεση εναντίον του Ομίλου Folli Follie εξαπολύει το αμερικανικό hedge fund Quintessential Capital Management συνεχίζοντας τις αναρτήσεις του στο Twitter.

    Αυτή τη φορά μάλιστα το πήγαν ένα βήμα παραπάνω, κάνοντας επιτόπια έρευνα στη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζονται οι διαχειριστές του λογαριασμού, επισκέφθηκαν το κατάστημα του ομίλου Folli Follie στο εμπορικό κέντρο Westfield WTC στη Νέα Υόρκη και για μία ώρα δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε έναν πελάτη να εξέρχεται από το εν λόγω κατάστημα, το οποίο -όπως σημειώνουν οι ίδιοι πάντα- είναι το μοναδικό που κατάφεραν να εντοπίσουν στην ηπειρωτική Αμερική.

    Μάλιστα, το fund προκαλεί τους ακολούθους του στο Twitter να αναρτήσουν φωτογραφίες που να αποδεικνύουν την… «επιθετική επέκταση του FFGroup στις ΗΠΑ», όπως τη χαρακτηρίζει, τις οποίες θα συμπεριλάβουν στο δεύτερο μέρος της έρευνας που θα ακολουθήσει, όπως προαναγγέλλουν.

    Δείτε τις αναρτήσεις της QCM στο twitter:

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπόθεση Folli Follie: Πού βρίσκονται ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άρθρο παρέμβαση: Οι μεγάλες εθνικές ευθύνες της οικογένειας Κουτσολιούτσου 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι λέει ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τη Folli Follie – 108 εκατ. χάνει η οικογένεια Κουτσολιούτσου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση της Folli Follie που διαψεύδει σημείο προς σημείο τους ισχυρισμούς της QCM

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΧΑ: Τι σηματοδοτούν οι ανεκτέλεστες πράξεις στη μετοχή της Folli Follie που έκλεισε στο -30%

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τ. &  Δ. Κουτσολιούτσος (Folli Follie): Πώς έχασαν 108 εκατ. σε μια ημέρα, η πικρή έκθεση της QCM, το πάρτι υπερπαραγωγή και οι δικαστικές διενέξεις



    ΣΧΟΛΙΑ