• Big Story

    Μετά τη διάψευση, καίει τον Κοτζιά – Καμμένος: Τι είπα στο υπουργικό για τον Σόρος

    • NewsRoom


    Μετά το οργισμένο tweet, με το οποίο ουσιαστικά αποκάλεσε ψεύτη τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά σχετικά με την καταγγελία του ότι ο υπουργός Άμυνας είπε στο υπουργικό πως η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Σόρος για την συμφωνία των Πρεσπών, ο Πάνος Καμμένος επανήλθε με δήλωση για να διευκρινίσει τι ακριβώς είπε σε εκείνη την κρίσιμη συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό. Η διευκρινιστική δήλωση, πάντως, αφήνει υπονοούμενα για τον Νίκο Κοτζιά.

    Σε νέα δήλωσή του αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου αναφέρθηκε στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία εκδόσεων βίζα που δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση.

    «Στήνονται ολόκληρα σενάρια γύρω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από μένα. Να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατομμύρια δόθηκαν στην κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του ΥΠΕΞ με εταιρεία εκδόσεως βίζα, που δεν έχει σχέση με την κυβέρνηση» είπε.

    «Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στην ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν» συμπλήρωσε.

    Επικαλέστηκε, μάλιστα, και δήλωση του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος ωστόσο σε δεύτερη δήλωσή του είπε ότι δεν διέψευσε ότι ειπώθηκαν τα καταγγελλόμενα, αλλά ότι αυτός δεν άκουσε τον κ. Καμμένο να τα λέει.

    Πάντως, πηγές από το περιβάλλον Κοτζιά μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπαν με νόημα ότι «αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου, είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε».

    Κατά πληροφορίες, η ΝΔ εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει τα πρακτικά της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, προκειμένου να διαπιστωθεί τελικά το περιεχόμενο των όσων δήλωσε εκεί ο υπουργός Άμυνας και καταγγέλλει επισήμως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

    Εξάλλου, η ΝΔ παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το βίντεο με τα όσα καταγγέλλει ο Νίκος Κοτζιάς και επαναλαμβάνει το αίτημά της να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΙΝΑΛ σε Τσίπρα: Ποιος είναι ο ψεύτης, ο Καμμένος ή ο Κοτζιας;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φταίνε… τα ορφανά του Σημίτη: Δεν είπα για 50 εκατ. του Σόρος στην κυβέρνηση, λέει ο Καμμένος

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Τα «γυρίζει» ο Σπίρτζης για Καμμένο: Δεν διέψευσα τίποτα, απλά είπα πως «δεν άκουσα»



    ΣΧΟΛΙΑ