• Big Story

    Μηνύματα-γροθιά στον Α. Τσίπρα από τα social media: Εδώ και λίγες ώρες οι παιδεραστές κάνουν πάρτυ

    Μανώλης Σφακιανάκης

    Μανώλης Σφακιανάκης


    Εδώ και λίγες ώρες οι παιδεραστές  κάνουν παρτυ. Αυτό είναι ένα από τα κείμενα που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δημοσιογράφος Τάκης Τρακουσέλης. Και δεν έχει άδικο. H απομάκρυνση του πιο έμπειρου αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας Μανώλη Σφακιανάκη από την θέση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποτελεί μια απόφαση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Ερωτηματικά για την σκοπιμότητα της κίνησης αυτής.  Αν και έκριναν τον Μανώλη Σφακιανάκη διατηρητέο στο βαθμό του Υποστράτηγου, δεν τον διατήρησαν σε μια υπηρεσία που ο ίδιος δημιούργησε και ανέδειξε και παρουσίασε μεγάλο έργο από το 1995.

    Πλέον σύμφωνα με τις επίσημες τοποθετήσεις ο αξιωματικός που έχει συνδέσει το όνομα του με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τοποθετήθηκε στον κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του υπουργείου, μια υπηρεσία που δεν έχει ουσιαστικά κανένα μάχιμο ρόλο και οδηγεί τον αξιωματικό σε αποστρατεία.

    Αξίζει να τονιστεί ότι η επιλογή απομάκρυνσης του Μανώλη Σφακιανάκη από την υπηρεσία που ο ίδιος έστησε και ανέδειξε, δεν εξυπηρετεί τους στόχους της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά δείχνει ότι κάποιοι δεν ήθελαν τον μάχιμο αξιωματικό.

    Πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Σφακιανάκη λένε ότι ο ίδιος περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τις επίσημες ανακοινώσεις και δεν ήθελε να παρέμβει στις αποφάσεις του Αρχηγού, όμως δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια του γι’ αυτή τη μετακίνηση.  Είναι γεγονός ότι πρέπει άμεσα να υπάρξει παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καθώς πρόκειται για ένα πρωτοφανές γεγονός. Η είδηση της απομάκρυνσης του Σφακιανάκη από την θέση του έχει δημιουργήσει σάλο στα social media. Τα καυστικά σχόλια είναι εκατοντάδες καθώς ο Σφακιανάκης ήταν ο άνθρωπος που προστάτευε τα παιδιά των Ελλήνων πολιτών από τους τεράστιους κινδύνους του διαδικτύου. Διάσημος για μεθόδους του είχε συλλάβει ουκ ολίγους (μεταξύ άλλων ) παιδόφιλους τα τελευταία χρόνια.

    Greek PM Tsipras reacts during a parliamentary session in Athens

    Δείτε μερικά από τα σχόλια στα Social Media 

    1. Μεγάλη ημέρα για τους απανταχού παιδεραστες η σημερινή, Αλέξη. Ίσως το γιορτάζουν βιάζοντας κάποιο παιδάκι. 21 χρόνια δεν άγγιξε καμία Κυβέρνηση τον Μανώλη Σφακιανάκη τιμωντας την προσφορά του. Αλέξη, εκτός από καταστροφεας του Κράτους θα γραφτείς στην ιστορία και ως καταστροφεας της Ελληνικής κοινωνίας. Εύγε…

    2. Είναι γνωστή στους πάντες η ανεκτίμητη προςφορά του Μάνου Σφακιανάκη στην αντιμετώπιση του ηλεκτρονικου εγκλήματος αλλά και στη σωστή χρήση του διαδικτύου απο τα παιδιά μας. Οι βραβεύσεις του πολλές και σε διεθνές επίπεδο. Είναι προφανές οτι στην Ελλάδα του 2016 τέτοιοι άνθρωποι είναι τεράςτια πολυτέλεια στη γενική μετριότητα και ασημαντότητα που επικρατεί, δεν της αξίζουν καν. Μεγάλη μου τιμή που έτυχε να συνεργαστώ μαζί του και είμαι σίγουρη οτι κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή για κάτι μεγαλύτερο και σημαντικότερο!

    3.Υποβάθμισαν τον πιο επιτυχημένο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ και τον πήγαν σε ανενεργή υπηρεσία…Αναμενόμενο. Το έργο του ήταν λίγο για τα δεδομένα του ΣΥΡΙΖΑ και το μέγα ηθικό του πλεονέκτημα. Ξεφτίλα.



    ΣΧΟΛΙΑ