• Business

    Κατατέθηκαν οι δεσμευτικές προσφορές για τη Forthnet: Ποια σχήματα έδειξαν ενδιαφέρον


    Τρεις ή τέσσερις είναι οι δεσμευτικές προσφορές που κατατέθηκαν για την εξαγορά της Forthnet. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διαγωνιστική διαδικασία συμμετέχουν οι Vodafone και Wind με κοινή προσφορά, η Providence με τον όμιλο Antenna και η Odyssey Consulting Management, ενώ μικρή πιθανότητα δίνεται στο αν συνεχίζει η Golden Tree Asset Management, εκ των βασικών μετόχων της Wind και η Pillarstone.

    Το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις με όσους από τους υποψηφίους κριθεί ότι έχουν καταθέσει προσφορά η οποία μπορεί να συζητηθεί. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δεσμευτικές προσφορές με προϋποθέσεις, εξαιτίας ελλιπούς ενημέρωσης των υποψηφίων σε μια σειρά από ζητήματα και των γνωστών εκκρεμοτήτων όσο αφορά τα δικαιώματα μετάδοσης από τη Nova του ελληνικού πρωταθλήματος.

    Υπενθυμίζεται ότι τη διαδικασία πώλησης της εισηγμένης «τρέχουν» οι πιστώτριες τράπεζες (Πειραιώς, Attica Bank Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank) ως κάτοχοι του 32,8% του μετοχικού κεφαλαίου της (έπειτα από την μετατροπή του ομολογιακού δανείου σε μετοχές) με τη συνδρομή της Nomura International.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χ. Μπρουμίδης (Vodafone): Κέρδισε το στοίχημα και ετοιμάζεται για το επόμενο



    ΣΧΟΛΙΑ