ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλήση για έναν νεκρό έλαβε το ΕΚΑΒ στην περιοχή του Νέου Βουτζά, όπου μαίνεται η ανεξέλεγκτη η μεγάλη πυρκαγιά, σύμφωνα με δήλωσε ο κ. Γιώργος Μαθιόπουλος, πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ.
Το ΕΚΑΒ παρέλαβε απανθρακωμένο τον νεκρό. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας μιλούν και για δεύτερο απανθρακωμένο άτομο που παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Τις πληροφορίες για δεύτερο νεκρό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ.
Στα νοσοκομεία έχουν μεταφερθεί μέχρι τώρα 25 τραυματίες εκ των οποίων έξι σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένοι. Οι εγκαυματίες που νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό, στο ΚΑΤ και το Σισμανόγλειο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψε ποιον υποστηρίζει στην κόντρα Βίσση-Καρβέλα και γιατί (video)
- Μαρινάκης για «γραμμάτια»: «Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή να τον ρωτήσει» – «Μιλήστε με ονόματα, αλλιώς βουλώστε το» απαντά η ΕΛ.ΑΣ.
- Πλεύρης: «Όποιος μπαίνει σε βάρκα δεν θα παίρνει έγγραφα για εργασία» – Πρόθεση να εργάζονται όσοι έχουν νόμιμα έγγραφα
- Προεδρικές εκλογές Γαλλίας – Δημοσκόπηση: Εξαιρετικά πιθανή η αναμέτρηση Λεπέν – Μελανσόν στον δεύτερο γύρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.